28435
14:58 7.082019

Картопляний пиріг на пательні

Цікаве 1888

Інгредієнти:

– картопля – 800 г,

– твердий сир – 250 г,

– яйця – 2 шт.,

– зелень петрушки – 30 г,

– соняшникова олія (для смаження),

– сіль, перець (за смаком).

Спосіб приготування:

Картоплю почистіть, промийте і натріть на великій тертці. Картопляний сік відтисніть і злийте.

Викладіть картоплю в миску, додайте 2 яйця, тертий на великій тертці сир, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.

Розігрійте пательню з олією, викладіть картопляну суміш товстим шаром (приблизно 2 см) і обсмажуйте на середньому вогні приблизно 5-7 хвилин. Нижня частина пирога повинна набути золотистого кольору.

Акуратно переверніть пиріг на інший бік і обсмажуйте ще 2 хвилини, після чого накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин. Перед подачею посипте пиріг зеленню петрушки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Спільна пам'ять, спільна відповідальність: у Берегові відбулася міжнародна конференція дослідників ГУЛАГу
17:18
У Чопі вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
17:00
На Берегівщині затримали співробітників банку, які перевозили військовозобов’язаних до кордону в інкасаторському авто
16:46
СБУ та Нацполіція викрили ще 4 «ухилянтські схеми» у столиці та західних регіонах України
16:09
Мукачівці з успіхом виступили на відкритому Кубку Ковеля з параолімпійського виду спорту – боча
15:49
На Берегівщину релокується сільськогосподарський бізнес із Харківщини
14:47
Закарпатський народний хор яскравим концертом представив «Зіркове майбутнє Срібної землі»
14:38
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
На війні загинув житель Баранинської громади
13:44
На Мукачівщині прокурори повідомили про підозру підприємниці, яка захопила сусідську землю під незаконно збудований комплекс відпочинку
13:15
Всі новини