
Картопляний пиріг на пательні
Інгредієнти:
– картопля – 800 г,
– твердий сир – 250 г,
– яйця – 2 шт.,
– зелень петрушки – 30 г,
– соняшникова олія (для смаження),
– сіль, перець (за смаком).
Спосіб приготування:
Картоплю почистіть, промийте і натріть на великій тертці. Картопляний сік відтисніть і злийте.
Викладіть картоплю в миску, додайте 2 яйця, тертий на великій тертці сир, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.
Розігрійте пательню з олією, викладіть картопляну суміш товстим шаром (приблизно 2 см) і обсмажуйте на середньому вогні приблизно 5-7 хвилин. Нижня частина пирога повинна набути золотистого кольору.
Акуратно переверніть пиріг на інший бік і обсмажуйте ще 2 хвилини, після чого накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин. Перед подачею посипте пиріг зеленню петрушки.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися