28171
12:02 17.072019

Баклажани під соусом бешамель

Цікаве 1554

Інгредієнти:

– фарш – 300 г,

– баклажан – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– помідор – 1 шт.,

– сир – 150 г,

– вершки – 150 г,

– вершкове масло – 30 г,

– борошно – 2 ст. ложки,

– зелень для прикраси.

Спосіб приготування

Наріжте баклажани кубиками, посоліть і залиште на кілька хвилин. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на олії. Додайте фарш і смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до напівготовності. Додайте в сковороду баклажани і порізані помідори. Обсмажте все до готовності на слабкому вогні.

Розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Просмажте трохи до золотистого кольору, після чого влийте вершки. На дно кокотниці викладіть начинку і залийте отриманим соусом. Посипте тертим сиром. Поставте кокотниці в розігріту духовку на 20 хвилин. Подавайте баклажани під соусом бешамель у гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини