Баклажани під соусом бешамель
Інгредієнти:
– фарш – 300 г,
– баклажан – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– помідор – 1 шт.,
– сир – 150 г,
– вершки – 150 г,
– вершкове масло – 30 г,
– борошно – 2 ст. ложки,
– зелень для прикраси.
Спосіб приготування
Наріжте баклажани кубиками, посоліть і залиште на кілька хвилин. Цибулю поріжте кубиками і обсмажте на олії. Додайте фарш і смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи, до напівготовності. Додайте в сковороду баклажани і порізані помідори. Обсмажте все до готовності на слабкому вогні.
Розтопіть вершкове масло і додайте борошно. Просмажте трохи до золотистого кольору, після чого влийте вершки. На дно кокотниці викладіть начинку і залийте отриманим соусом. Посипте тертим сиром. Поставте кокотниці в розігріту духовку на 20 хвилин. Подавайте баклажани під соусом бешамель у гарячому вигляді, прикрасивши зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися