27634
15:22 5.062019

Човники з картоплі, фаршировані куркою і овочами

Цікаве 3559

Інгредієнти:

– 5 бульб картоплі,

– 1 філе курки,

– цибуля,

– томат,

– перець болгарський,

– зелень,

– вершкове масло,

– сіль, чорний перець,

– 100 г сиру.

Для соусу:

– 50 г борошна,

– 750 мл молока,

– 40 г вершкового масла,

– сіль, перець.

Спосіб приготування

Куряче філе відварюють до готовності. Картоплю відварюють у мундирах до напівготовності. Очищають від шкірки.

Готують соус. Для цього обсмажують борошно на вершковому маслі до золотистого кольору. Додають молоко і тушкують до загущення, постійно помішуючи. Солять, перчать за смаком.

Остиглу картоплю розрізають уздовж навпіл і роблять виїмки з допомогою ложки і ножа, надаючи форму човників.

Дрібно ріжуть цибулю, перець і курку. Обсмажують начинку на сковороді 5 хвилин. Додають помідори, порізані кубиками. Тушкують 3 хвилини. Кладуть нашатковану зелень, кільця зеленої цибулі. Наповнюють човники отриманою начинкою. У форму виливають приготований соус.

Викладають фаршировану картоплю і зверху посипають її тертим сиром. Запікають човники 15-20 хвилин за температури 180 градусів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне