
Шоколадно-імбирний брауні з горіхами
Інгредієнти:
– 2 плитки чорного шоколаду,
– пачка вершкового масла,
– 100 г цукру,
– 6 ст. л. какао,
– 4 ст. л. (з гіркою) борошна,
– маленький пакетик розпушувача для тіста,
– дрібка солі,
– жменя цукрованого імбиру,
– 4 яйця,
– жменя горіхів,
– жменя вишень або журавлини,
– мандарин або апельсин.
Спосіб приготування
Помістіть у чашу блендера поламані плитки шоколаду, масло, цукор, какао, борошно, розпушувач, сіль, імбир. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси. Вбийте до суміші 4 яйця та добре перемішайте.
Застеліть форму для випічки пергаментом, можете злегка змазати його олією. Рівномірно викладіть шоколадну масу.
Посипте тісто горіхами та вишнею або журавлиною. Злегка втисніть горіхи в тісто.
Натріть на тертці цедру апельсина або мандаринки, посипте пиріг.
Розігрійте духовку до 180°С. Випікайте брауні протягом 15–20 хвилин.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися