Сирний суп із печерицями
Інгредієнти:
– броколі – 200 г,
– плавлений сир – 2 шт.,
– печериці – 7 шт.,
– картопля – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– оливкова олія – 20 мл,
– сіль, кріп – за смаком.
Спосіб приготування:
Наріжте шампіньйони, підсмажте їх приблизно 7 хв. на оливковій олії.
Натріть моркву на тертці й теж обсмажте, тільки протягом 5 хв.
Розділіть броколі на суцвіття, а картоплю наріжте кубиками.
Поставте воду в каструлі для супу на вогонь. Коли вона закипить, додайте всі інгредієнти. Посоліть. Готуйте 10 хв.
Натріть плавлені сирки на крупній тертці й додайте в каструлю. Добре перемішайте, щоб вони розчинилися.
Варіть суп ще хвилин п’ять. Всипте сушений або зелений кріп. Дайте супу потомитися ще кілька хвилин.
Подавайте сирний суп із сухариками або грінками.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися