11:35 11.042018
Куряче м’ясо в картопляній «шубці»
Цікаве
1243
Інгредієнти:
– 1 куряче філе,
– 6 середніх картоплин,
– 1 яйце,
– 2 ст. ложки борошна,
– 100 г твердого сиру,
– петрушка, сіль, перець.
Спосіб приготування:
Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками. Обсмажити на олії 2–3 хвилини, постійно помішуючи. Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
У розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2–3 хвилини. Перевернути й викласти на одну половину куряче м’ясо.
Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2–3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку по хвилині.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді водійка скоїла ДТП поруч зі школою
19:29
Вогнеборці Тячівщини успішно загасили пожежу в дроварні
17:50
Як Центр інновацій та розвитку УжНУ формує культуру толерантності серед молоді
17:26
В Ужгороді попрощалися із двома загиблими Героями
17:10
Львівський будинок органної та камерної музики – реставрація найбільшого історичного органу країни
16:51
Фінішували змагання з гандболу в Дитячій лізі Закарпаття серед гравців 2010–2011 років народження
16:35
День відкритих дверей відбувся у Хустській спеціальній школі
16:20
З 6 по 11 травня у ЦНАП надали 793 адміністративні послуги
16:04
В Ужгороді стартував IV етап всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»
15:46
У Великоберезькому будинку-музеї відновлювали народні традиції до свята Трійці
14:54
Всі новини
Головне
Публікації
У Перечині відзначили День вишиванки: дитячий флешмоб, етнофотозона та виставка музейних експонатів
14:25
Військові 711 бригади охорони провели навчання для учнів Коритнянського ліцею
16:28
Юні ужгородські баскетболісти захистили титул чемпіонів
15:50
У Берегові провели ХІ турнір з гандболу імені Йожефа Зупко
15:11
Krayna Uzhhorod Marathon 2024 об’єднав близько тисячі бігунів
14:43
Всі Публікації
Фото
Відео