
11:35 11.042018
Куряче м’ясо в картопляній «шубці»
Цікаве
1609
Інгредієнти:
– 1 куряче філе,
– 6 середніх картоплин,
– 1 яйце,
– 2 ст. ложки борошна,
– 100 г твердого сиру,
– петрушка, сіль, перець.
Спосіб приготування:
Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками. Обсмажити на олії 2–3 хвилини, постійно помішуючи. Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
У розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2–3 хвилини. Перевернути й викласти на одну половину куряче м’ясо.
Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2–3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку по хвилині.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
00:18
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
00:18
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео