11:35 11.042018
Куряче м’ясо в картопляній «шубці»
Цікаве
1767
Інгредієнти:
– 1 куряче філе,
– 6 середніх картоплин,
– 1 яйце,
– 2 ст. ложки борошна,
– 100 г твердого сиру,
– петрушка, сіль, перець.
Спосіб приготування:
Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками. Обсмажити на олії 2–3 хвилини, постійно помішуючи. Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.
У розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2–3 хвилини. Перевернути й викласти на одну половину куряче м’ясо.
Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2–3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку по хвилині.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео