20777
11:35 11.042018

Куряче м’ясо в картопляній «шубці»

Цікаве 1243

куряче мясоІнгредієнти:

– 1 куряче філе,

– 6 середніх картоплин,

– 1 яйце,

– 2 ст. ложки борошна,

– 100 г твердого сиру,

– петрушка, сіль, перець.

Спосіб приготування:

Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками. Обсмажити на олії 2–3 хвилини, постійно помішуючи. Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.

У розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2–3 хвилини. Перевернути й викласти на одну половину куряче м’ясо.

Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2–3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку по хвилині.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах