Салат «Новорічні ялинки» з куркою і ківі
Інгредієнти:
– куряче філе – 150 г,
– гранат – 30 г,
– помідор – 120 г,
– ківі – 120 г,
– кріп,
– зелена цибуля,
– яйця – 4 шт.,
– майонез,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Куряче філе миємо й обсушуємо рушником. Солимо та перчимо за смаком. Загортаємо у фольгу й запікаємо в розігрітій на 180°С духовці 15–20 хвилин. Готове філе перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати.
Яйця відварюємо до готовності, охолоджуємо й очищаємо від шкаралупи. Готуємо домашній майонез. Потім чистимо ківі. Ріжемо на невеликі кубики куряче філе. Яйця розбираємо на білки і жовтки, натираємо на тертці в різні миски. Подрібнюємо зелену цибулю. Нарізаємо ківі на маленькі шматочки.
Беремо невеликі креманки. Викладаємо продукти шарами в такому порядку: куряче філе, цибуля, майонез, жовток, майонез, помідори та білки. У центрі з ківі робимо ялинку і прикрашаємо її смужками з майонезу та зернятками граната. Салат готовий, можна подавати до столу.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися