16178
09:41 15.092017

Осінній салат з куркою та грибами

Цікаве 2482

салатІнгредієнти:

– відварена куряча грудка (або яловичина, телятина) – 300 г,

– гриби мариновані (або відварені) – 300 г,

– варені яйця – 4 шт.,

– варена картопля – 2 шт.,

– зелений горошок – 1 банка,

– морква – 2 шт.,

– цибуля – 1–2 шт.,

– зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля),

– олія,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулю. Моркву натираємо на крупній тертці. На олії обсмажуємо цибулю до м’якості, потім додаємо моркву. Тушкуємо до готовності.

Відварену картоплю та м’ясо, гриби (відварені або мариновані, на ваш розсуд), яйця нарізаємо кубиками і змішуємо в загальній мисці. Сюди ж додаємо смажені цибулю з морквою, зелений горошок і багато зелені: кріп, петрушку та зелену цибулю.

Заправляємо салат чорним меленим перцем, сіллю та олією, перемішуємо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві за тиждень народилися 44 малюки, серед них — одна двійня
12:22
Коли музика об’єднує серця – у Берегові відбувся перший класичний табір, що став новою віхою культурного життя Закарпаття
12:00
У Мукачеві за тиждень 240 водіїв отримали штрафи за порушення
11:43
На Закарпатті обговорили нові правила визначення критично важливих підприємств та відновлення подачі статистичної звітності
11:24
Активна чеська молодь привезла допомогу для українських військових
11:02
На Мукачівщині попрощаються з полеглим Героєм Віктором Білаком
10:41
Де і коли у Тячівській громаді не буде світла: графік знеструмлень на кінець липня – початок серпня
10:12
Ветеранам допомогають з працевлаштуванням
09:45
У галереї «Ужгород» відкрито персональну виставку художниці з Мукачева Тетяни Рибар
09:19
Нарешті дочекалися. На ринках області з'явилися яфини
09:00
Всі новини
Головне