16178
09:41 15.092017

Осінній салат з куркою та грибами

Цікаве 2215

салатІнгредієнти:

– відварена куряча грудка (або яловичина, телятина) – 300 г,

– гриби мариновані (або відварені) – 300 г,

– варені яйця – 4 шт.,

– варена картопля – 2 шт.,

– зелений горошок – 1 банка,

– морква – 2 шт.,

– цибуля – 1–2 шт.,

– зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля),

– олія,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулю. Моркву натираємо на крупній тертці. На олії обсмажуємо цибулю до м’якості, потім додаємо моркву. Тушкуємо до готовності.

Відварену картоплю та м’ясо, гриби (відварені або мариновані, на ваш розсуд), яйця нарізаємо кубиками і змішуємо в загальній мисці. Сюди ж додаємо смажені цибулю з морквою, зелений горошок і багато зелені: кріп, петрушку та зелену цибулю.

Заправляємо салат чорним меленим перцем, сіллю та олією, перемішуємо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини