15412
13:31 16.082017

Оладки з кабачків та сиру

Цікаве 2844

оладкиІнгредієнти:

– молоді кабачки – 500 г,

– морква – 50 г,

– бринза – 100-130 г,

– яйця (великого розміру) – 2 шт.,

– борошно – 2-3 ст. л. (з вершком),

– зелень кропу – 2-3 гілочки,

– зелень петрушки – 2-3 гілочки,

– стебла зеленої цибулі – 5-6 шт.,

– сіль, чорний мелений і пекучий червоний перець – за смаком,

– соняшникова рафінована олія для смаження.

Спосіб приготування:

Кабачки потерти на крупній терці, трошки посолити і перемішати, щоб виділився сік. Моркву очистити від шкірки і натерти на крупній терці. Бринзу також натерти на крупній терці. Зелень кропу, петрушки і стебла зеленої цибулі подрібнити ножем. Натертий кабачок добре відтиснути від соку і викласти у велику посудину. До кабачка додати моркву, бринзу, зелень і трохи збиті яйця.

Все перемішати, посолити, додати чорний мелений і червоний пекучий перець за смаком. Далі додати 2-3 ст. л. борошна (з вершком) і перемішати.

На сковорідці розігріти соняшникову олію. Столовою ложкою викласти приготовлену кабачкову суміш і злегка притиснути її ложкою так, щоб сформувати оладки.

Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах