Оладки з кабачків та сиру
Інгредієнти:
– молоді кабачки – 500 г,
– морква – 50 г,
– бринза – 100-130 г,
– яйця (великого розміру) – 2 шт.,
– борошно – 2-3 ст. л. (з вершком),
– зелень кропу – 2-3 гілочки,
– зелень петрушки – 2-3 гілочки,
– стебла зеленої цибулі – 5-6 шт.,
– сіль, чорний мелений і пекучий червоний перець – за смаком,
– соняшникова рафінована олія для смаження.
Спосіб приготування:
Кабачки потерти на крупній терці, трошки посолити і перемішати, щоб виділився сік. Моркву очистити від шкірки і натерти на крупній терці. Бринзу також натерти на крупній терці. Зелень кропу, петрушки і стебла зеленої цибулі подрібнити ножем. Натертий кабачок добре відтиснути від соку і викласти у велику посудину. До кабачка додати моркву, бринзу, зелень і трохи збиті яйця.
Все перемішати, посолити, додати чорний мелений і червоний пекучий перець за смаком. Далі додати 2-3 ст. л. борошна (з вершком) і перемішати.
На сковорідці розігріти соняшникову олію. Столовою ложкою викласти приготовлену кабачкову суміш і злегка притиснути її ложкою так, щоб сформувати оладки.
Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися