12686
14:01 10.042017

Буженина в духовці

Цікаве 2166

буженинаДля тих, хто не знає, буженина – це великий цілий шматок м’яса без кістки, найчастіше свинини (але можна використовувати й інше), запечений у духовці.

Інгредієнти:

– 500 г м’якоті свинини,

– 200 г моркви,

– 30 г меду,

– 3 зубчики часнику,

– пучок зелені,

– 2 лаврових листки,

– хмелі-сунелі за смаком,

– чорний мелений перець за смаком,

– сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Промийте й обсушіть м’ясо серветкою. Почистіть часник та моркву й наріжте часточками. Ножем зробіть у м’ясі хрестоподібні надрізи і нашпигуйте часником та морквою.

Потім натріть свинину сумішшю солі, спецій і меду, загорніть у фольгу й залиште на 40 хвилин, щоб м’ясо промаринувалося. Випікайте в духовці при температурі 200° протягом 1–1,5 години. Готову буженину дістаньте з духовки і, не виймаючи з фольги, дайте охолонути.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Рахові сталася аварія за участі 16-річного мотоцикліста та його 15-річного пасажира
10:24
65-річчя Петра Матла в Мукачеві відзначили ювілейною виставкою
20:19
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 750 млн грн єдиного податку
20:04
Переселенці отримали допомогу у "Совиному гнізді" від благодійників
19:58
У Дубовому спільно з румунами планують відродити авіаційні традиції Закарпаття
19:49
Закарпаття, Словаччина та Румунія спільно впровадять багатокомпонентну систему моніторингу водно-болотних угідь
19:40
СБУ та Нацполіція затримали ще 4-х організаторів «ухилянтських схем» на Закарпатті
19:25
Спроба підкупу прикордонника заради втечі від мобілізації. У Закарпатській області затримано організатора 
16:19
Закарпатська митниця: ЄС – основний постачальник імпорту
15:07
30 учасників змагалися на шаховому турнірі в Ужгороді
13:32
Всі новини
Головне