09:26 19.042016

Вареники кукурудзяні з сиром

Цікаве 3088

вареникиІнгредієнти:

– 80 г кукурудзяного борошна,

– 160 г пшеничного борошна,

– 60 мл води,

– 4 яйця,

– 400 г сиру,

– 40 г цукру,

– 20 г вершкового масла,

– 120 г сметани,

– 12 г солі.

Спосіб приготування:

До теплої води додають сіль, цукор, яйця, розмішують, всипають просіяне кукурудзяне борошно, змішане з пшеничним, замішують тісто і дають відстоятися 30 хв. Потім його розкачують у тонкий пласт, розрізають пополам. На один пласт кладуть рядами кульки фаршу зі свіжого сиру, накривають другим пластом.

Верхній шар тіста притискають пальцями до нижнього навколо кожної кульки й вирізають вареники металевою формою. Вареники опускають у киплячу підсолену воду невеликими порціями.

Готові вареники перекладають у каструлю з розігрітим вершковим маслом. Перед подачею на стіл поливають сметаною.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Тячівщині вогнеборці врятували будинок від повного знищення
18:00
Невдалий дебют «Медеї – Невицького замку» (Оноківська ТГ) на високому рівні
17:40
Мукачівському християнському медичному центру – 25 років
17:02
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала сплав по Тисі
16:45
На Закарпатті судитимуть митника та правоохоронця за схему «контрабанди» ухилянтів
16:28
Потужний виступ закарпатської легкоатлетки на чемпіонаті України
16:10
У Чинадійові згоріла майстерня: господар хотів загасити пожежу сам
15:20
На кордоні зі Словаччиною прикордонники затримали трьох порушників
14:57
Урочисте відкриття Закарпатської літньої педагогічної академії імені Кельчеї: акцент на освіту, культуру та розвиток
14:29
Контрафакт з Китаю: митники Закарпаття вилучили понад 16 тисяч іграшок та аксесуарів
13:58
Всі новини
Головне