Вареники кукурудзяні з сиром
Інгредієнти:
– 80 г кукурудзяного борошна,
– 160 г пшеничного борошна,
– 60 мл води,
– 4 яйця,
– 400 г сиру,
– 40 г цукру,
– 20 г вершкового масла,
– 120 г сметани,
– 12 г солі.
Спосіб приготування:
До теплої води додають сіль, цукор, яйця, розмішують, всипають просіяне кукурудзяне борошно, змішане з пшеничним, замішують тісто і дають відстоятися 30 хв. Потім його розкачують у тонкий пласт, розрізають пополам. На один пласт кладуть рядами кульки фаршу зі свіжого сиру, накривають другим пластом.
Верхній шар тіста притискають пальцями до нижнього навколо кожної кульки й вирізають вареники металевою формою. Вареники опускають у киплячу підсолену воду невеликими порціями.
Готові вареники перекладають у каструлю з розігрітим вершковим маслом. Перед подачею на стіл поливають сметаною.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися