09:26 19.042016

Вареники кукурудзяні з сиром

Цікаве 3104

вареникиІнгредієнти:

– 80 г кукурудзяного борошна,

– 160 г пшеничного борошна,

– 60 мл води,

– 4 яйця,

– 400 г сиру,

– 40 г цукру,

– 20 г вершкового масла,

– 120 г сметани,

– 12 г солі.

Спосіб приготування:

До теплої води додають сіль, цукор, яйця, розмішують, всипають просіяне кукурудзяне борошно, змішане з пшеничним, замішують тісто і дають відстоятися 30 хв. Потім його розкачують у тонкий пласт, розрізають пополам. На один пласт кладуть рядами кульки фаршу зі свіжого сиру, накривають другим пластом.

Верхній шар тіста притискають пальцями до нижнього навколо кожної кульки й вирізають вареники металевою формою. Вареники опускають у киплячу підсолену воду невеликими порціями.

Готові вареники перекладають у каструлю з розігрітим вершковим маслом. Перед подачею на стіл поливають сметаною.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Відбувся семінар щодо підтримки реформи «Кращий догляд» у Закарпатській області
16:00
До ЄС хащами – за 50 метрів від кордону затримали двох порушників у камуфльованому одязі
15:40
На Мукачівщині безальтернативно взято під варту водія, який збив велосипедиста і втік з місця події
15:20
У Хусті стартував фестиваль-конкурс осучасненої української класичної драматургії «Відгомін Вічності: українська класика сьогодні»
14:54
Платники Закарпаття перерахували до зведеного бюджету майже 25 млрд грн податкових платежів
14:39
На Закарпатті прикордонники викрили дві афери з «опікою»
14:24
На Тячівщині побили хлопця
14:09
В Ужгороді розпочався опалювальний сезон
13:53
Марія Королович – найтитулованіша кікбоксерка та таеквондистка Закарпаття
13:38
У Верхньому Коропці рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку
13:23
Всі новини
Головне