Кульки зі шпинату
Інгредієнти:
– 350 г листя шпинату,
– 1 маленька цибулина,
– 1 зубчик часнику,
– 4 шматки білого хліба,
– 3 яйця,
– 3 ст. л. тертого твердого сиру,
– сіль, мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200° С. Застеліть деко папером для випічки, покладіть хліб і помістіть у розігріту духовку. Запікайте 3 хв., потім переверніть на інший бік і продовжуйте готувати ще 3 хв. Хліб повинен підсушитися і злегка зазолотитися.
Перекладіть шматочки хліба в чашу блендера або кухонного комбайна й подрібніть у крихту.
Очистіть цибулю і наріжте маленькими кубиками. Часник очистіть і подрібніть. У великій мисці збийте яйця з сіллю і перцем. Додайте порізаний шпинат, цибулю і часник, всипте хлібні крихти і тертий сир. Добре перемішайте, вийде досить густа маса.
Знизьте температуру в духовці до 175° С. Мокрими руками скачайте зі шпинатної маси кульки розміром з волоський горіх і викладіть їх на деко. Поставте в духовку й запікайте 20 хв.
Подавайте кульки зі шпинату теплими або повністю остиглими.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися