28662
10:00 26.082019

Гороскоп на 26 серпня - 1 вересня 2019

Цікаве 2685

ОВЕН

Зростають шанси на кар’єрне просування. Можливо, вам запропонують зайняти більш високу посаду, що позитивно відобразиться на вашому матеріальному становищі. Можливі сварки в родині. Цілком можливо, що причиною конфліктів стане ваш характер.

ТЕЛЕЦЬ

Зараз можна піднімати найбільш гострі питання, які раніше приводили лише до конфліктів. Гарний час для розвитку ділового партнерства. Вихідні складаються найбільш сприятливо для подорожей.

БЛИЗНЮКИ

Вам захочеться отримати якнайбільше вражень. На вас можуть впливати люди, що живуть в інших містах, з якими ви, можливо, спілкуєтеся тільки телефоном або в Інтернеті. Це досить напружений час для одружених. Постарайтеся не провокувати конфліктів і терпиміше  ставитися до прохань своєї половинки.

РАК

Певні корективи в способі життя відразу ж позитивно відіб’ються не тільки на продуктивності роботи, але й на стані здоров’я. Намагайтеся більш рівномірно розподіляти зусилля протягом дня і не перенапружуватися, адже втрата енергії може послабити захисні сили організму.

ЛЕВ

Можливо, ви раптом піймаєте себе на думці, ніби заздалегідь знаєте, що скаже або як вчинить та або інша людина. У спілкуванні з приятелями, сусідами і далекими родичами можуть виникнути непорозуміння. Вихідні – не найкращий час для нових знайомств.

ДІВА

Легке ставлення до життя і вміння позитивно оцінювати будь-які проблеми дозволить вам легко і невимушено домогтися вирішення питань, які вас хвилюють. Не дозволяйте почуттю ревнощів і власницькому інстинкту диктувати вам лінію поведінки. На вихідні бажано відвідувати концерти, клуби або святкові заходи.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете поліпшити партнерські взаємини. Найбільш напружена і хвилююча тема цього тижня – гроші. У цей період може не вистачити коштів для задоволення ваших потреб. Рекомендується впорядкувати свої витрати, тоді багатьох проблем удасться уникнути.

СКОРПІОН

Ви добре розумієте потреби і почуття інших людей і вловлюєте всі відтінки їхнього настрою. Це може дуже згодитися як у контактах на роботі, так і в особистих стосунках. Не йдіть напролом, навіть якщо ситуація здається вам конфліктною. Ваші здатності дипломата та посередника у перемовинах у вихідні дадуть гарний результат.

СТРІЛЕЦЬ

Основна схильність – активність і боротьба. Перешкоди здадуться вам бажаними випробуваннями і з наснагою будуть переборюватися. Ви самі створюєте собі важкі проблеми, вириваючись уперед, не турбуючись про свої слабкі місця, відкриті для супротивника.

КОЗЕРІГ

Необхідний спокійний вдумливий аналіз ситуації – як у сфері особистих стосунків, так і в робочому процесі. Можна мирно залагодити будь-які суперечливі питання, зараз у вас набагато більше можливостей для взаєморозуміння і компромісу.

ВОДОЛІЙ

Тиждень гарних перспектив для тих, хто налаштований на серйозні і тривалі стосунки. Легкий флірт переростає у більш інтенсивне почуття. Прекрасно рухаються справи в людей творчих та ініціативних. З’являється можливість реалізувати свої ідеї на практиці. У вихідні добре починати будь-які ремонтні роботи в будинку.

РИБИ

На вас чекає фонтан блискучих можливостей. З’являться нові знайомі. Добре йдуть справи в тих, хто стежить за подіями на роботі і готовий вчасно зробити виграшну ставку. У вихідні бажано більше часу присвятити родині і близьким людям.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини