28472
10:00 18.082019

Гороскоп на 19 - 25 серпня 2019

Цікаве 1632

ОВЕН

Початок тижня складається сприятливо для спілкування з родичами. Можливо, стосунки з начальством стануть більш напруженими через те, що ви не встигнете щось зробити вчасно. Організованість і самодисципліна допоможуть вам навести лад у справах. Будьте обачними при спілкуванні з близькими людьми у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень виявиться напруженим, однак необхідні завдання вам удасться вирішити. Рекомендується займатися врегулюванням питань, пов’язаних із діловими паперами. Вихідні присвятіть відпочинку з родиною. Якщо ви будете ігнорувати їхні потреби, не уникнути серйозних конфліктів.

БЛИЗНЮКИ

Ви одержите корисну інформацію, що допоможе при здійсненні покупок і в пошуку способів збільшити свої доходи. Це вдалий час для вирішення матеріальних питань. Намагайтеся берегти свої сили на роботі, інакше не уникнути проблем зі здоров’ям. Вихідні краще провести вдома або на дачі.

РАК

Розв’язання всіляких завдань і головоломок допоможе вам розвивати свій інтелект. Не виключено, що саме зараз ви зможете познайомитися із впливовими людьми і заінтригувати їх своєю дотепністю. У вихідні відпочиньте за містом.

ЛЕВ

Можуть посилитися амбіції. З’явиться прагнення виділитися, зробити щось по-своєму, всупереч сформованим обставинам. Постарайтеся враховувати думку оточуючих, інакше не уникнути серйозних конфліктів. У вихідні ви зможете домогтися всього, що хотіли, не докладаючи великих зусиль.

ДІВА

Можливо, ви вирішите з’ясувати для себе питання, що вас хвилюють. Завдяки вашій проникливості ви, напевно, довідаєтеся потрібну інформацію. До вас у гості може приїхати далекий родич, розмови з яким будуть цікавими і пізнавальними. У вихідні варто звернути пильну увагу на своє здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Можливо, вам удасться збільшити рівень доходів або ви одержите велику премію. У кожному разі браку в грошах у цей період не буде. Варто звернути увагу на свою репутацію. Намагайтеся не брати участь у таємниці або незаконній діяльності.

СКОРПІОН

На вас чекає багато дружнього спілкування. Можливо, ви познайомитеся з цікавими людьми, які стануть вашими однодумцями. Перш ніж починати важливі справи, обов’язково порадьтеся з фахівцями.

СТРІЛЕЦЬ

Холодний розум і чітка мета – от що характерне для вас. Ви зможете успішно адаптуватися до зовнішніх обставин і одержати бажане. Але для цього буде потрібно виявити гнучкість і гарне психологічне чуття. У вихідні не виключені конфлікти в родині, з батьками й іншими родичами.

КОЗЕРІГ

Можуть виникнути проблеми при оформленні документів. Це не надто сприятливий час для далеких поїздок. Особливої уваги може зажадати ваше самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Важливі питання краще вирішувати на початку тижня. Найбільш бажаним може стати дружнє спілкування. Швидше за все, посилиться ваша потреба в спілкуванні з людьми, які дотримуються подібних до вас поглядів на життя. Зростає ймовірність одержання дрібних травм.

РИБИ

З оточуючими можуть відбуватися різні неприємні події. Однак особисто вас стресові ситуації не торкнуться. Ваші банківські рахунки можуть поповнитися великою сумою грошей. У вихідні намагайтеся не робити речей, які збільшили б ризик фінансових втрат.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини