22318
10:00 17.062018

Гороскоп на 18 - 24 червня 2018

Цікаве 1662

ОВЕН

Намагайтеся правильно розподіляти сили: турбот буде достатньо і на роботі, і вдома. Бажано скоротити витрати, у жодному разі не слід брати гроші в борг. Можливі нові знайомства та запаморочливі романи. У вихідні потрібно тримати емоції під контролем і не вихлюпувати їх на своїх близьких.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша завищена самооцінка може стати причиною серйозних проблем у роботі й ділових стосунках. Якщо не виявите поступливості, то ризикуєте залишитися без підтримки в складний та важливий момент. Фінансова картина благополучна. У вихідні доведеться вирішувати проблеми дітей, можливі великі витрати, пов’язані з навчанням.

БЛИЗНЮКИ

Будьте обережнішими в спілкуванні. Не сваріться з людьми, від яких багато чого залежить. Серйозних труднощів удасться уникнути тим, хто готовий довіряти не тільки логіці, але й своїй інтуїції. Будьте уважнішими до коханої людини, намагайтеся допомагати близьким. У вихідні можуть виникнути проблеми з дітьми.

РАК

Можуть виникнути фінансові труднощі. Не варто засмучуватися через конфлікти з близькими: гармонія та взаєморозуміння досяжні, потрібно лише змінити своє ставлення до тих питань, які викликають у вас найбільші розбіжності. Не кваптеся приймати важливі рішення. Вихідні краще використати для відпочинку, а не роботи.

ЛЕВ

Не виключені труднощі в роботі, але всі вони мають тимчасовий характер і незабаром будуть подолані. У стосунках зі старшими родичами можливі серйозні проблеми і навіть конфлікти. Намагайтесь уникати сварок та взаємних образ. У вихідні будьте послідовними й постарайтеся пояснити мотиви своїх вчинків.

ДІВА

Труднощі можуть виникнути під час обговорення фінансових питань. Доведеться виявити максимум дипломатії й такту, щоб домогтися свого. Стосунки з близьким ускладняться через ваше прагнення до самостійності, яке зненацька різко зросло. У вихідні не давайте грошей у борг та уникайте даремних витрат.

ТЕРЕЗИ

Ви будете перебувати в центрі уваги й відчувати відповідальність за тих, хто поряд. Не завжди потрібно братися за вирішення чужих проблем: вашим альтруїзмом можуть скористатися недоброзичливці. Легко та швидко справитеся з багатьма справами. Досить складними будуть стосунки з близькими у вихідні.

СКОРПІОН

Маєте отримати велику та цікаву роботу. Можливі непорозуміння, дрібні проблеми, які, утім, вимагатимуть постійної уваги. Загостряться фінансові питання, імовірні значні витрати. Поступово ситуація ввійде в нормальне русло, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. Вихідні вдалі для початку романтичних стосунків.

СТРІЛЕЦЬ

Небажано приймати поспішних рішень. Можуть виникнути проблеми з керівництвом. Імовірні нові знайомства та романтичні зустрічі. Але навіть у цих приємних обставинах ви часом будете надміру примхливі й вимогливі. У вихідні приділіть увагу старшим родичам.

КОЗЕРІГ

Доведеться приймати важливі рішення та брати на себе серйозні зобов’язання. Намагайтеся доводити до кінця початі справи, навіть якщо це буде дуже важко. Фінансове становище стабільне, витрати мають побутовий характер. У вихідні не виключені конфлікти. Треба буде шукати золоту середину, тож будьте готові до компромісів.

ВОДОЛІЙ

На роботі можливі проблеми, викликані вашим прагненням перекласти на інших відповідальність за свої помилки. Ваші спокій та впевненість у собі передаються близьким, і навіть якщо у стосунках виникає напруженість, у вас є всі шанси виправити ситуацію. У вихідні не піддавайтеся спокусам і будьте скромнішими.

РИБИ

Будьте уважні, обговорюючи з колегами спільні проекти: хтось із недавніх союзників спробує завдати шкоди вашій справі. Слід виявляти терпіння, вислуховувати різні точки зору на важливі для вас питання, а також бути в мирі із собою – саме такими є умови благополуччя в особистому житті. У вихідні не приймайте серйозних рішень.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини