16181
10:00 17.092017

Гороскоп на 18 - 24 вересня 2017

Цікаве 1412

72_mainОВЕН

Ваш творчий потенціал зросте, і ви зможете отримати багатообіцяючу пропозицію, таку можливість упускати не слід. Найбільш прямий шлях не обов’язково єдиний, краще розгляньте всі варіанти. Є реальний шанс закінчити тиждень з почуттям глибокого задоволення та усвідомленням значущості всього зробленого вами.

ТЕЛЕЦЬ

Поступово зростають ваші заробітки та професійний авторитет, тож за цю сферу переживати не варто. Вірогідні зустрічі з корисними та цікавими людьми. Не слід відмовляти тим, хто звернеться до вас з проханнями. На вихідні варто запланувати вирішення найбільш складних проблем, зірки допомагатимуть вам.

БЛИЗНЮКИ

Навчіться цінувати свій час. Намагайтеся не утискати інтереси ділових партнерів та колег по роботі. Слід виявляти уважність, навіть допитливість, щоб не допускати помилок. Стежте за своїми словами й діями, необережність може зіграти з вами злий жарт. У вихідні приділіть увагу спортивним заняттям.

РАК

Можете відчути, що ваше життя стає легшим. Багато проблем відступлять або розтануть, мов дим. Варто переглянути свої зобов’язання перед близькими й навести порядок у справах. Можливі непорозуміння з друзями. Вихідні – хороший період для самостійних рішень і праці, а не порожньої балаканини.

ЛЕВ

Варто зберігати спокій і розсудливість. Не дозволяйте собі перебувати в полоні власних ілюзій. Ваша працьовитість не залишиться непоміченою. Намагайтеся підтримувати себе в піднесеному настрої, контролюйте свої емоції. У вихідні бажано зайнятися вирішенням домашні справ і проблем.

ДІВА

І вдома, і на роботі пані Фортуна буде на вашому боці. Починайте здійснювати свої честолюбні задуми. Висока ймовірність багатообіцяючого знайомства. Постарайтеся не проґавити його. Бажано уникати спілкування з начальством. У вихідні не метушіться, інакше вас можуть неправильно зрозуміти.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви будете спокійні та цілеспрямовані, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства, доведіть йому свою надійність – і перед вами відкриються нові чудові можливості. У вихідні не забувайте про сімейні справи та проблеми. Можливі розбіжності з дітьми, які легко владнати.

СКОРПІОН

З’явиться гарна можливість підвищити свою самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать ваші блискучі ділові та організаційні якості. Слід довіритися інстинкту самозбереження, він допоможе втілити в життя найпотаємніші задуми. Не шкодуйте про витрачені засоби і час – вони дуже скоро окупляться.

СТРІЛЕЦЬ

Не обов’язково всі проблеми вирішувати самостійно, у деяких ситуаціях дружня порада та підтримка допоможуть вам уникнути перевантаження. Поділіться власними ідеями з начальством, і воно вас обов’язково підтримає. У вихідні спрямуйте свою енергію у сферу особистих стосунків. Заздалегідь продумайте план дій, щоб уникнути сварок.

КОЗЕРІГ

Якщо ви бажаєте досягти результатів, потрібно починати діяти, хоч і м’яко, але дуже наполегливо. Від вашої активності в ці дні залежатиме втілення найзаповітніших планів у реальність. Виявляйте турботу до рідних та близьких, і вони обов’язково відплатять вам тим же. У вихідні добре відпочиньте в колі сім’ї.

ВОДОЛІЙ

Завдяки творчому настрою та кмітливості ви багато чого зумієте досягти. Можливо, заважатиме пильний інтерес з боку партнерів і колег. Не виключено, що недоброзичливці спробують спровокувати вас на конфлікт. Відбудуться події, які відчинять перед вами нові можливості. До вихідних постарайтеся завершити поточні справи.

РИБИ

Будьте відкритими для пропозицій, тоді вони почнуть надходити до вас дедалі частіше. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію – як не дивно, логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. У вихідні не варто робити нерозважливих кроків, навіть таких, які здаються вам дріб’язковими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини