39070
10:00 10.042022

Гороскоп (11 – 17 квітня)

Цікаве 4796

ОВЕН

Вам буде багато що вдаватися, тому постарайтеся використати свій час максимально раціонально. Уникайте необдуманих висновків. Постарайтеся уникати марної суєти. Проявляйте товариськість і активність, це дозволить вам усталити становище і подумати про бажану перспективу.

ТЕЛЕЦЬ

Ви можете досягти більших успіхів при вирішенні завдань, але при цьому уникайте поспіху, робіть усе послідовно. Продовжуйте шукати нові знайомства, вони можуть відіграти важливу роль у вашому житті. Якщо ви будете впевненими у власних силах і спокійними, то удача буде сприяти вам.

БЛИЗНЮКИ

Не беріться за всі справи одночасно. Можуть відбутися зміни, які зажадають допомоги ваших колег, не відмовляйтеся від них і прийміть їх із вдячністю. У вихідні ваші друзі не забудуть про вас і не дозволять вам нудьгувати, постарайтеся не скривдити їх і не відмовляйтеся від зустрічі.

РАК

Постарайтеся зараз бути уважними і не припускатися помилок. Ваші думки повинні набути ясності й чіткості. Від вас можуть знадобитися надійність і ділова спритність, вони дозволять у будь-якій ситуації успішно протистояти опонентам. Вихідні мають порадувати приємними подіями.

ЛЕВ

Будьте до себе більш поблажливішими. Адже тільки невдоволення собою, а не програш, трохи знизить вашу радість від успіху. Також саме тепер вам доведеться виявити неабияку наполегливість та винахідливість для захисту своїх інтересів. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

ДІВА

Навіть одне необережне слово легко може обернутися проти вас. При прийнятті яких-небудь рішень надзвичайно корисно ретельно їх обмірковувати. Якщо у вихідні ваші друзі запропонують вам відправитися з ними на природу, то не відмовляйтеся від поїздки, вона може виявитися дуже приємною.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера може зажадати пильної уваги. Потрібно стежити за своєю мовою. Уникайте сварок з оточуючими людьми, постарайтеся не проявляти гордині. Максимальна активність і рішучі дії виявляться напрочуд продуктивними. Вихідні присвятіть обмірковуванню перспективних планів.

СКОРПІОН

Сприятливий період для рішучих дій, будь-які починання та нові справи мають шанс повністю здійснитися. Але, не зважаючи на професійну зайнятість, не варто залишати свою оселю без уваги. Остерігайтеся вписуватися в авантюри, є ризик втратити набагато більше ніж придбати.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете здатні розібратися в багатьох, навіть найбільш заплутаних справах і довести їх до логічного кінця, після чого можете розраховувати на заслужену грошову винагороду. Незважаючи на щільну зайнятість, буде непогано, якщо до вихідного вам удасться згадати про дім і родину.

КОЗЕРІГ

Події можуть пройти цілою лавиною, змітаючи все на своєму шляху. Будьте готові до відбудовних і ремонтних робіт. Але при цьому все ж таки обов’язково продумайте свій розклад і підійдіть до змін, що відбуваються, серйозно. У вихідні зберігайте спокій, тоді ви зможете витягнути із ситуації певну вигоду.

ВОДОЛІЙ

Вас можуть завалити терміновими, але дрібними справами. Проте займіться зараз обов’язковою роботою, відклавши на певний час іншу. Дії керівництва не критикуйте та не обговорюйте, вас можуть неправильно зрозуміти, що погано відобразиться на вашій репутації. Вихідні присвятіть відпочинку.

РИБИ

Не покладайте великих надій на допомогу інших людей, але якщо її вам запропонують, не відмовляйтеся. Існує небезпека через одне необережне слово зіпсувати стосунки з колегами. Прислухайтеся до дружніх порад. Несприятливий період для нудної роботи та перенапруги, тому бажано знизити навантаження до мінімуму.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини