38889
16:28 18.022022

Печінка по-царськи

Цікаве 15233

Інгредієнти:

– печінка куряча – 500 г;

– цибуля ріпчаста – 500 г;

– морква – 500 г;

– крупа манна – 1/2 склянки;

– молоко – 1/2 склянки;

– майонез – 300 г;

– рослинна олія – 2 ст. л.;

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування

Печінку пропустити через м’ясорубку, змішати з манкою і молоком, поставити в холодильник на 1 годину.

Цибулю, нарізану півкільцями, і моркву, натерту на тертці, тушкувати в невеликій кількості олії.

Форму змастити маслом і присипати сухарями. Викласти половину цибулі й моркви, посолити, поперчити. Зверху на овочі покласти половину печінки, посолити, поперчити, полити майонезом.

Знову викладаємо овочі, зверху печінку, що залишилася. Посолити, поперчити, змастити майонезом.

Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 С близько години.

Готову страву прикрасити зеленню і подати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини