33261
10:00 26.092021

Гороскоп (27 вересня – 3 жовтня)

Цікаве 6690

ОВЕН

Ваш творчий потенціал зросте, і ви зможете отримати багатообіцяючу пропозицію, що виявиться досить доречною. Шанс пропускати не слід. Найбільш прямий шлях – абсолютно не обов’язково єдиний, краще розгляньте всі варіанти. І не дозволяйте собі перебувати в полоні власних ілюзій.

ТЕЛЕЦЬ

Поступово зростає авторитет і заробіток, отож за цю сферу переживати не варто. Вірогідні зустрічі з корисними та цікавими людьми, не варто відмовляти тим, хто звернеться до вас із проханнями. На вихідні слід запланувати вирішення найбільш складних проблем, зірки прихильні до вас.

БЛИЗНЮКИ

Вчіться цінувати власний час, дорожити ним. Намагайтеся не утискати інтереси ділових партнерів і колег. Вам слід бути уважними, навіть допитливими, щоб не припускатися помилок. Постарайтеся стежити за своїми словами й діями, необережність може зіграти з вами поганий жарт.

РАК

Ви можете відчути, що життя стає легшим. Багато проблем відступить або розтане мов дим. Варто переглянути зобов’язання перед близькими і навести лад у справах. Можливі непорозуміння з друзями чи покровителями. Вихідні – хороший період для самостійних рішень і праці, а не порожньої балаканини.

ЛЕВ

Вам варто зберігати спокій. Ваша працьовитість не залишиться непоміченою. Намагайтеся підтримувати себе в піднесеному настрої, контролюйте свої емоції. Є реальний шанс закінчити тиждень із почуттям глибокого задоволення і з усвідомленням значущості всього зробленого вами.

ДІВА

І вдома, й на роботі пані Фортуна буде на вашому боці. Починайте здійснювати свої честолюбні задуми. Висока ймовірність багатообіцяючого знайомства. Постарайтеся його не проґавити. Бажано уникати спілкування з начальством. У вихідні не метушіться, інакше вас можуть неправильно зрозуміти.

ТЕРЕЗИ

Якщо будете цілеспрямованими, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства, доведіть йому свою надійність – і перед вами відкриються нові чудові можливості. У вихідні не забувайте про накопичені сімейні справи й проблеми. Можливі розбіжності з дітьми, які легко владнати.

СКОРПІОН

Буде можливість підвищити самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать блискучі організаційні якості. Слід довіритися інстинкту самозбереження, він допоможе втілити в життя найпотаємніші задуми, які не постраждають при цьому. Не шкодуйте про витрачені засоби й час – вони дуже швидко окупляться.

СТРІЛЕЦЬ

У деяких ситуаціях дружня порада та підтримка допоможуть уникнути перевантажень і перевтоми. Поділіться ідеями з начальством, воно вас обов’язково підтримає. У вихідні направте енергію в сферу особистих стосунків. Заздалегідь продумайте план дій, щоб уникнути сварок із близькими.

КОЗЕРІГ

Якщо бажаєте досягти результатів, потрібно починати діяти – хоч і м’яко, але дуже наполегливо. Від вашої активності буде залежати втілення найзаповітніших планів у реальність. Будьте дбайливими щодо рідних, вони обов’язково відплатять вам тим самим. До вихідних постарайтеся завершити поточні справи.

ВОДОЛІЙ

За допомогою творчого настрою та кмітливості ви багато чого зумієте досягти. Але тягарем може стати пильний інтерес із боку партнерів і колег. Не виключено, що недоброзичливці спробують спровокувати вас на конфлікт. Відбудуться події, які відчинять перед вами нові можливості.

РИБИ

Вам варто бути відкритими для пропозицій, тоді вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію, як не дивно, логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. У вихідні не варто робити нерозважливих кроків, навіть таких, які здаються вам дріб’язковими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини