36378
12:59 11.062021

Салат з овочами і напівкопченою ковбасою

Цікаве 5239

Інгредієнти:

– мексиканська суміш заморожених овочів – 1 упаковка (400 г);

– ковбаса напівкопчена – 300 г;

– помідори – 2 шт.;

– свіжий огірок – 1 шт.;

– картопля середнього розміру – 3 шт.;

– пучок зелені кропу;

– пучок зеленої цибулі;

– сіль за смаком;

– майонез для заправки салату.

Спосіб приготування:

1. Мексиканську суміш відварюємо за інструкцією на упаковці. В середньому її потрібно варити 7 хвилин у підсоленій воді. Викладемо варену суміш у друшляк і даємо їй повністю охолонути.

2. Картоплю варимо до готовності, остудивши, чистимо її. Ріжемо варену картоплю невеликим кубиком.

3. Свіжі огірки, помідори й напівкопчену ковбасу також нарізаємо дрібним кубиком.

4. Всю свіжу зелень дрібно шаткуємо.

5. У мисці відповідного розміру змішуємо всі підготовлені продукти.

6. Солимо на свій смак і, заправивши майонезом, перемішуємо наш салат із мексиканської суміші овочів.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
Всі новини