14755
10:00 9.052021

Гороскоп (10-16 травня)

Цікаве 2119

ОВЕН

Бажано не йти на повідку в людей, озброєних химерними ідеями, і тим більше – вплутуватися в їхні авантюри. Гарні результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в гучній компанії. Вихідні бажано провести з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Вас обов’язково відвідає осяяння, ваше завдання – не пропустити його візит, тоді на вас буде чекати удача в справах. Вам варто навчитися стримуватися, коли з’являється пекуче бажання оцінити вчинки інших людей і голосно їх прокоментувати.

БЛИЗНЮКИ

Має бути багато роботи, але не завжди цікавої. Доля дасть вам шанс вирішити нагромадження проблем, у тому числі й матеріальних. На роботі можлива справедлива критика на вашу адресу. Нехай не лякає рутина, вона не займе багато часу. Постарайтеся у вихідні не стати джерелом конфлікту серед близьких людей.

РАК

Постарайтеся розвантажити себе від зайвих справ, особливо від чужих. Не опускайте рук – у вас усе вийде, але буде потрібно більше зусиль. У вихідні намагайтеся у всьому знати міру, інакше бажання як слід відпочити після важкого тижня може вам нашкодити.

ЛЕВ

Ви зараз на порозі великих змін. Настає серйозний і відповідальний тиждень. Багато чого може вас дратувати й виводити із себе, і подолати емоції виявиться непросто. Постарайтеся, щоб від прояву ваших почуттів не постраждали оточуючі.

ДІВА

Вам необхідно напружено працювати, щоб домогтися максимального успіху, при цьому не засуджуються сміливість і натиск. Успіху буде сприяти допомога друзів і знайомих, не пропустіть сприятливих можливостей.

ТЕРЕЗИ

Зайва вразливість і запізнення можуть стати причиною неприємних ситуацій, які ви самі створите. Перш ніж що-небудь змінювати у своєму житті, зважте усі за і проти. У дітей можуть виникнути певні проблеми, їм знадобиться ваша допомога, постарайтеся побачити суть проблем.

СКОРПІОН

Застава вашого успіху – не втрачати оптимізму та уміти зберігати щиру рівновагу в будь-якій ситуації. Початок тижня буде присвячений якимись турботам і з’ясуванню непорозумінь. Ви можете відчути себе трохи осторонь від важливих і цікавих подій.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірно, вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Ви можете одержати приємну звістку, правильно витлумачивши яку, значно поліпшите своє фінансове становище. У своїй діяльності не бійтеся новизни, тому що зміни обернуться для вас благом.

КОЗЕРІГ

Вам є чим пишатися, однак не варто зваблюватися: своїми блискучими успіхами ви ще не заслужили беззастережного загального визнання на все життя, що залишилося. Прагнучи до успіху, запасіться витривалістю, завзятістю і довірою до своєї інтуїції.

ВОДОЛІЙ

Життя продовжує бити ключем – і тільки від вас залежить, яким саме і по якому місцю. Якщо ви зможете управляти ситуацією, то за ці кілька днів зможете звернути гори. Постарайтеся стримати амбіції і уникайте конфліктів із керівництвом. У вихідні відвідайте старих добрих друзів.

РИБИ

Ви цілком здатні розгрібати робочі справи, хоча для цього і доведеться попрацювати понаднормово, але така ситуація позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. До домашніх турбот бажано поставитися з максимальною відповідальністю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини