35577
17:59 9.042021

Капустяна запіканка

Цікаве 1194

Інгредієнти:

– капуста білокачанна – 1 кг,

– морква – 2 шт.,

– цибуля – 2 шт.,

– масло вершкове – 140 г,

– молоко – 200 г,

– яйця – 4 шт.,

– сіль – 0,5 ч. л.,

– перець – за смаком,

– петрушка – для прикрашання.

Спосіб приготування

Цибулю нарізати кубиками. Моркву подрібнити на великій тертці.

Вершкове масло розтопити на сковороді на маленькому вогні. Спасерувати цибулю та моркву, щоб злегка підзолотилися й дали приємний аромат.

Капусту очистити від верхнього листя й нашаткувати. Посолити її та злегка обім’яти. Додати капусту до цибулі та моркви, смажити, поки не випарується волога. Остудити.

У мисці злегка збити вінчиком яйця. Влити молоко і продовжувати збивати, поки яйця не з’єднаються з ним. Залити цією сумішшю капусту, перемішати й перекласти в попередньо змащену олією форму.

Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°С духовці впродовж 30 хвилин. Готову запіканку прикрасити листям петрушки.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне