35577
17:59 9.042021

Капустяна запіканка

Цікаве 4577

Інгредієнти:

– капуста білокачанна – 1 кг,

– морква – 2 шт.,

– цибуля – 2 шт.,

– масло вершкове – 140 г,

– молоко – 200 г,

– яйця – 4 шт.,

– сіль – 0,5 ч. л.,

– перець – за смаком,

– петрушка – для прикрашання.

Спосіб приготування

Цибулю нарізати кубиками. Моркву подрібнити на великій тертці.

Вершкове масло розтопити на сковороді на маленькому вогні. Спасерувати цибулю та моркву, щоб злегка підзолотилися й дали приємний аромат.

Капусту очистити від верхнього листя й нашаткувати. Посолити її та злегка обім’яти. Додати капусту до цибулі та моркви, смажити, поки не випарується волога. Остудити.

У мисці злегка збити вінчиком яйця. Влити молоко і продовжувати збивати, поки яйця не з’єднаються з ним. Залити цією сумішшю капусту, перемішати й перекласти в попередньо змащену олією форму.

Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°С духовці впродовж 30 хвилин. Готову запіканку прикрасити листям петрушки.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Ужгородщині загасили загоряння сухої трави та дерева у селищі Середнє
17:31
В Ужгороді з 1 липня запровадили автоматизовану систему обліку оплати проїзду: що потрібно знати пасажирам
16:56
Ужгородка встромила чоловікові ножа у груди
16:33
Закарпатські лижники готуються до зимового сезону
16:27
На Закарпатті затримали військового, який переправляв чоловіків до Словаччини за 5 тисяч доларів
16:02
На Закарпатті судитимуть чотирьох чоловіків, які перевозили ухилянтів у вантажівці під шаром піску
15:37
У Мукачеві попрощалися з полеглим на війні Героєм Іваном Лешаничем
15:20
На Виноградівщині медики прийняли пологи просто в кареті швидкої допомоги
14:59
Вчитель ужгородського ліцею №4 Ян Поханич презентував нову збірку аудіоказок
14:37
Понад 140 закарпатців знайшли роботу завдяки травневому Ярмарку вакансій
14:18
Всі новини
Головне