34855
14:17 13.022021

Качина грудинка в апельсиновому соусі

Цікаве 2328

Інгредієнти:

– апельсини – 4 шт.,

– цукор ванільний – 100 г,

– курячий бульйон – 180 мл,

– качина грудинка – 350 г,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Спочатку готуємо апельсиновий соус. Для цього потрібно взяти глибоку сковороду. З чотирьох апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і тоненько нарізаною апельсиновою цедрою. Томити на вогні до загусання.

Качину грудинку посолити, поперчити. Розігріти сковороду. Ніякого жиру для смаження не потрібно! Покласти качину грудинку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажити протягом 12 хвилин.

Перевернути грудинку іншим боком і смажити ще 10 хвилин. Качиний жир злити.

Нарізати готове м’ясо і полити апельсиновим соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатській митниці оформили понад 1,4 тисячі вживаних авто: до держбюджету надійшло понад 200 млн грн
18:34
На Закарпатті розвивають мережу центрів ментального здоров’я
17:06
На Іршавщині рятувальники визволили 12-річного хлопця, який застряг пальцем у металевій гойдалці
16:44
Чемпіонський вікенд мукачівських спортсменів
16:22
В Ужгороді вшанували Захисників, які віддали життя за Україну
15:58
На Закарпатті у вересні зафіксовано незначне зростання цін на споживчому ринку
15:43
На Рахівщині двох жінок засудили за привласнення коштів, призначених родині загиблого військового
15:19
«Mozart / Vivaldi»: Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерт класичної барокової музики
14:56
На Закарпатті викрили угруповання, яке переправляло осіб через кордон
14:35
На Закарпатті зафіксовано зростання цін на продукти харчування: найбільше подорожчало м’ясо та фрукти
14:17
Всі новини