https://rx.ua
34054
14:28 28.112020

Сирні пончики

Цікаве 3780

Інгредієнти:

– сир – 200 г,

– яйця – 1 шт.,

– цукор – 3 ст. л.,

– сода харчова (погашена оцтом) – 1 г,

– ванілін – 1 г,

– борошно – 6 ст. л.,

– олія – 300 мл,

– цукрова пудра (для посипання) – 2 ст. л.

Спосіб приготування

З’єднати яйце з цукром, змішати вінчиком. Сир протерти через сито, додати до яйця з цукром. Змішати до однорідності.

У столову ложку насипати соду й погасити її оцтом, додати в тісто та перемішати.

Борошно просіяти через сито і всипати потроху в тісто. Вмішувати його поступово ложкою або дерев’яною лопаткою. Має вийти тісто, яке практично не липне до рук. Можна викласти його на присипаний борошном стіл і замісити руками.

Скачати з тіста кульки розміром приблизно з волоський горіх. Якщо тісто трохи липнутиме, то руки можна змастити олією.

У невелику, але глибоку сковороду налити олію. Її має бути стільки, щоб пончики смажилися в ній вільно. Розігріти олію до гарячого стану. Акуратно викласти кульки з тіста. Обсмажити їх на середньому вогні до апетитного, золотистого кольору. Потім перевернути на інший бік і так само обсмажити протягом кількох хвилин.

Готові пончики викласти на паперові рушники, які вберуть у себе зайву олію. Посипати трохи цукровою пудрою.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне