12:29 17.072020
Паштет із буряка
Цікаве
6402

Інгредієнти:
– буряк – 200 г,
– морква 50 г,
– часник – (зубці) 4 шт.,
– чилі – 1/2 шт.,
– оливкова олія – 1 ст. л.,
– гарбузове насіння – 3 ст. л.,
– окріп – 100 мл,
– перець, сіль,
– паприка мелена,
– цедра з одного апельсина.
Спосіб приготування
Потрібно підготувати всі овочі. Видалити серцевину з перцю чилі. Скропити овочі оливковою олією. Загорнути у фольгу і запекти в духовці. Дати охолонути овочам, почистити від шкірки.
Насіння гарбузове залити окропом. Дати настоятись 10 хв. Потім зливаємо зайву вологу. З’єднуємо запечені овочі й насіння, додаємо спеції й збиваємо блендером. Подавати зі смачними тостами.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
70445 гривень зібрали сьогодні в Ужгороді під час благодійного забігу «Пробіжи – допоможи»
15:36
У Верхнє Водяне внаслідок ДТП загинув водій мотоциклу
12:27
17 500 педагогів Закарпаття отримають значне підвищення зарплати
12:10
Настала пора цитрусових. Які ціни
11:37
Гороскоп (8–14 грудня)
10:00
До дошкільнят Яноші та Балажера завітав Миколай
17:03
Кафедра політології і державного управління УжНУ відзначила ювілей
16:40
Першачки Чопського ліцею ім. Іштвана Сечені отримали нові засоби для навчання
14:42
В Ужгороді патрульний надав домедичну допомогу травмованому чоловікові
14:11
У Сваляві для школярів провели лекцію щодо ВІЛ та СНІД
12:37
Всі новини
Головне
Публікації
Настала пора цитрусових. Які ціни
11:37
В Ужгороді запалили вогні на головній ялинці міста
20:51
У Кольчино конфлікт між сусідами мало не закінчився загибеллю одного з них
17:54
У день місцевого самоврядування депутати Закарпатської обласної ради прийняли низку рішень
08:30
У Будапешті відкрили благодійну виставку закарпатських митців
15:55
Всі Публікації
Фото
Відео