32186
14:00 7.062020

Вітамінний салат з буряка

Цікаве 9169

Інгредієнти:

– 2 буряки,

– 100 г волоських горіхів,

– 70 г чорносливу,

– 2 ст. л. олії,

– 1 ч. л. рідкого меду.

Спосіб приготування

Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.

Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.

Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.

Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.

Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як готується Ужгородщина до зими: ці та інші питання були вирішені на міжвідомчій нараді
14:44
На Закарпатті відбулася зустріч Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини із Єпископом Закарпатської Реформатської Церкви
14:24
Учні та вчителі із Балаклійської громади перебувають на відпочинку на Рахівщині
14:04
У Нижньоворітській ОТГ медики «швидкої» зуміли врятувати життя пацієнтки
13:43
«Закарпаттяобленерго» попереджає про можливість виникнення пожеж при недотриманні правил улаштування електроустановок
13:23
В Ужгороді завтра попрощаються із захисником Павлом Білецьким
13:03
В Ужгороді завдяки записці очевидця патрульні вийшли на водія-втікача
12:47
На митному посту «Дякове» вилучили сигарети та мікроавтобус вартістю понад 900 тис. грн
12:22
На Закарпатті розпочався сезон збору осінніх дарів лісу: грибники радіють леґінчукам і продають їх дорожче
12:00
На Рахівщині викрили схему переправлення ухилянтів до Румунії
11:39
Всі новини
Головне