
14:00 7.062020
Вітамінний салат з буряка
Цікаве
6046

Інгредієнти:
– 2 буряки,
– 100 г волоських горіхів,
– 70 г чорносливу,
– 2 ст. л. олії,
– 1 ч. л. рідкого меду.
Спосіб приготування
Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.
Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.
Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.
Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.
Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді новий графік автобуса №20
22:41
Реєстрація на пробне ЗНО 2021 року завершилася
21:37
В Ужгороді та Ужгородському районі підтоплення житлових будинків та господарських споруд. Фото
20:27
Преференції при оподаткуванні доходів, отриманих платниками податку на прибуток підприємств у вигляді бюджетного гранту
19:18
Закарпатці продовжують протестувати через високі тарифи
17:59
У злодія з Виноградівщини вилучили майже кілограм наркотиків
17:51
Інформація про освітній процес у закладах освіти з 25 січня 2021 року у Закарпатті
17:32
Біля Перечина сталася автопригода
17:17
На КПП «Ужгород» п’яний водій пропонував патрульним хабаря
16:56
Завдяки закарпатському лісу бюджет отримав майже 70 мільйонів гривень
16:38
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородські та дніпровські гандболісти обмінялися перемогами. ФОТО
08:41
Зима на Закарпатті, або Як ходити в гори взимку
17:25
Закарпаття готується до вакцинації від COVID-19
14:40
Закарпатська облрада прийняла звернення до центральних органів влади щодо зниження тарифів на комуналку
08:45
У закарпатському Заріччі підростає розсада ранньої капусти. ФОТО
08:45
Всі Публікації
Фото
Відео