14:00 7.062020
Вітамінний салат з буряка
Цікаве
9243

Інгредієнти:
– 2 буряки,
– 100 г волоських горіхів,
– 70 г чорносливу,
– 2 ст. л. олії,
– 1 ч. л. рідкого меду.
Спосіб приготування
Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.
Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.
Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.
Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.
Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті за місяць зросли ціни на продукти харчування на 9,2%
14:11
Ужгородка виявила артилерійський снаряд ДСВ на власному подвір’ї
13:59
На Тячівщині згоріла майстерня
12:33
Закарпатські школи переходять на цифрове самооцінювання в системі EvaluEd
12:11
Зараз є шанс на мир в Україні, і цим шансом потрібно скористатися – Вікторія Ференц
11:52
На Ужгородщині згоріла прибудова до житлового будинку: рятувальники не допустили поширення вогню
11:30
Зовнішня торгівля Закарпаття: за дев’ять місяців 2025 року область експортувала товарів на 931,6 млн доларів
11:08
У Пряшеві обговорили перспективи «Карпатської ініціативи»
10:46
Закарпаття посилює кібербезпеку: в ОВА обговорили технічні рішення й навчання
10:25
На Закарпатті попрощалися з полеглим прикордонником Іваном Довганичем
10:04
Всі новини
Головне
Публікації
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
Хустянка пише картини смолою
12:33
У селі Яноші відбувся передріздвяний ярмарок
10:47
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт» і сталінських репресій
10:23
У Берегові відкрили оновлений меморіал
09:22
Всі Публікації
Фото
Відео