14:00 7.062020
Вітамінний салат з буряка
Цікаве
9248

Інгредієнти:
– 2 буряки,
– 100 г волоських горіхів,
– 70 г чорносливу,
– 2 ст. л. олії,
– 1 ч. л. рідкого меду.
Спосіб приготування
Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.
Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.
Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.
Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.
Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Прокурори в апеляції підтвердили вирок депутату, який пограбував та ув’язнив п’ятьох іноземців
14:23
Піст = дієта? Що кажуть краяни і чи обмежують себе у їжі
12:37
Уряд запустив механізм оформлення європротоколу в застосунку «Дія»
12:06
На Закарпатті прокурори встановили нові факти у справі депутата облради, який контролював незаконний збут дубу
11:45
В Ужгороді представили виставку про диких комах-запилювачів
11:24
В Ужгороді проведуть в останню дорогу захисника Володимира Биру
11:03
Двірник із Міжгір’я проколов вилами сусідського собаку
10:42
Пожежа у Свято-Покровському монастирі на Ужгородщині: рятувальники ліквідували займання площею 170 кв. м
10:20
На Закарпатті обговорили можливості державної підтримки громад і бізнесу в умовах воєнного стану
10:01
ВИЙШОВ № 637 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
Всі новини
Головне
Публікації
Піст = дієта? Що кажуть краяни і чи обмежують себе у їжі
12:37
Двірник із Міжгір’я проколов вилами сусідського собаку
10:42
Онлайн-продажі обкладуть податками. Що кажуть краяни
11:27
Навчальний центр Mathias Corvinus Collegium провів у Берегові традиційний благодійний ярмарок
09:22
Перечинська греко-католицька парафія Миколая Чудотворця відзначила престольний празник
14:23
Всі Публікації
Фото
Відео