14:00 7.062020
Вітамінний салат з буряка
Цікаве
9218

Інгредієнти:
– 2 буряки,
– 100 г волоських горіхів,
– 70 г чорносливу,
– 2 ст. л. олії,
– 1 ч. л. рідкого меду.
Спосіб приготування
Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.
Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.
Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.
Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.
Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
ВИЙШОВ № 632 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
На Закарпатті забудовників зобов’язали сплатити громадам понад 4 мільйони гривень пайової участі
09:47
Червона Шапочка, Стенлі Іпкіс, олов'яний солдатик. Мукачівка створює казкових героїв із вати
09:29
В Ужгороді відбувся форум про інтеграцію ромів у систему освіти
09:00
Опубліковано графіки відключення електроенергії на 6 листопада на Закарпатті
08:45
В Ужгороді нетверезий водій спричинив ДТП на парковці торгового центру
08:30
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
«Таємниця роду Другетів»: містичний квест в Ужгородському замку
18:00
На Закарпатті триває розроблення Схеми планування території області
17:40
Усіх, хто досліджує культурну спадщину, Ужгородський скансен запрошує на конференцію
17:21
Всі новини
Головне
Публікації
Червона Шапочка, Стенлі Іпкіс, олов'яний солдатик. Мукачівка створює казкових героїв із вати
09:29
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Закарпатські ватерполісти поступилися колективам із сусідньої області
13:56
Село Малий Раковець має власні звичаї і традиції вшанування пам'яті померлих
12:33
Всі Публікації
Фото
Відео