25369
10:00 16.122018

Гороскоп на 17 - 23 грудня 2018

Цікаве 1467

ОВЕН

Настає тиждень благоустрою, який стосуватиметься практично всіх сфер вашого життя. Намагайтеся приділяти собі більше уваги, задовольняти власні смаки та інтереси. Серйозна розмова з начальством завершиться позитивними результатами. У вихідні буде вдалою поїздка на природу.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня можете стати об’єктом підвищеної уваги, не дозволяйте боязкості та зайвій скромності перешкодити вам отримати з цього певну вигоду. Імовірно, під тиском обставин ви зміните свою точку зору. Родина очікуватиме від вас дуже багато, але не приймайте все близько до серця.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви задумалися над зміною роботи, то зараз вдалий період для пошуків нового місця. Постарайтеся завершити початі справи, це дозволить уникнути непорозумінь і неприємностей. У родині можлива конфліктна ситуація з грошима. У вихідні добре відпочиньте, постарайтеся вибратися за місто.

РАК

Без усяких зусиль ви привертаєте увагу та захоплені погляди. Можете відкрити для себе щось нове і вигідне в діловому партнерстві, отримати допомогу, звільнитися як від фінансових, так і моральних боргів. Женіть геть невпевненість та сумніви – настав ваш час, коли ви можете багато чого реалізувати.

ЛЕВ

Не варто піддаватися на звабливі пропозиції знайомих, вони не принесуть вам радості. Будете сповнені сил та енергії, тож постарайтеся вирішити якомога більше справ. У вихідні приділіть увагу та час своїм близьким, повірте, з ними вам буде цікавіше та приємніше, ніж за поза межами дому.

ДІВА

Відпочивайте і не завантажуйте свою голову думками про роботу. Виявіть творчу ініціативу й будьте доброзичливі в стосунках з колегами, особливо з підлеглими. У вихідні ваша рішучість стане козирем і піде вам на користь. Не забувайте подбати про своє здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Не слід даремно витрачати час. Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо беріть наступну висоту. Рухайтеся вперед, як тільки виникне слушний момент. Довіртеся порадам друзів, вони розберуть до нюансів назрілу проблему. У вихідні все, що потрібно для здійснення планів, буде у ваших руках.

СКОРПІОН

Ви справляєте гарне враження на тих, хто поряд, їм здається, що ваші можливості безмежні, і ніхто не здогадується, як важко вам це дається. Довіряйте своїй інтуїції, вона підкаже правильне рішення. Не доводьте себе зайвим навантаженням до нервового зриву. У вихідні не піддавайтеся сумнівам і невпевненості.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете сповнені сил та енергії. Не відмовляйтеся від допомоги друзів і близьких, якщо від них надійдуть такі пропозиції. Багато проблем зникнуть, а справи підуть успішніше, якщо ви не будете надто принципові й не критикуватимете своїх колег. У вихідні виявляйте обережність та остерігайтеся обманів.

КОЗЕРІГ

Не варто приймати поспішних рішень, будьте розважливі й наполегливо працюйте на майбутнє. Почніть втілювати в життя свої задуми, якщо вам не вдасться використати цей період, то згодом надолужити упущене буде складно. У вихідні намагайтеся не ображатися, не засмучуватися і всіх пробачати.

ВОДОЛІЙ

Важливо приходити на роботу вчасно. Однак не варто намагатися завоювати репутацію трудоголіка, ці зусилля ніхто не оцінить. Колегам може знадобитися ваша підтримка – постарайтеся не відмовляти їм. Вроджена дипломатичність допоможе вам вирішити матеріальні труднощі.

РИБИ

Зросте навантаження інтелектуального характеру: потрібно буде взяти на себе більше відповідальності. Можливе поліпшення стосунків із членами родини. Вихідні сприятимуть прийняттю конструктивних рішень та здійсненню активних дій.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини