24204
10:00 30.092018

Гороскоп на 1 - 7 жовтня 2018

Цікаве 2341

ОВЕН

Іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Постійно відкладати їх не продуктивно, адже вони накопичуються. У вихідні поспілкуйтеся з близькими, але не будьте до них занадто вимогливі, адже це може спровокувати конфлікти.

ТЕЛЕЦЬ

Не переживайте, якщо не встигнете завершити справу в строк. Не варто починати нових справ, спочатку об’єктивно оцінюйте поточні. Постарайтеся не обмежувати волю близьких людей, виявіть до них повагу. Надмірний контроль може спровокувати сварку. У вихідні ви можете довідатися багато нового і цікавого.

БЛИЗНЮКИ

Важливо правильно вибрати стратегію. Ви зможете упоратися з усіма справами, навіть із такими, до яких ніяк не доходили руки. Постарайтеся діяти за велінням почуттів, але не забувайте й про розум, і все у вас вийде. Вихідні присвятіть веселощам і розвагам.

РАК

Якщо ви думаєте, що всі нові починання занадто складні і не принесуть потрібного результату, з таким настроєм багато чого не доможешся. Вам не завадить додати у своє світовідчуття оптимізму. Рішення потрібно буде приймати швидко та вже не міняти їх. У вихідні близька людина може приготувати для вас приємний сюрприз.

ЛЕВ

Вам будь-яка мета по плечу. Можна позаздрити вашій працездатності, заповзятливості й упевненості в собі. Вас помітить і гідно оцінить начальство. Відпочиньте у вихідні в дружньому колі, і довідаєтеся багато цікавого.

ДІВА

Відбудуться різноманітні події, які можуть значно просунути вас кар’єрними сходами. Будьте уважні, розподіляючи сили й час: вони знадобляться вам не тільки на роботі, але й вдома. У конфліктній ситуації думайте не про свою образу, а про пошук компромісу. У вихідні не дозволяйте нікому узурпувати ваш час.

ТЕРЕЗИ

Ви прагнете виділитися з юрби, діяти не за шаблоном. Постарайтеся не допускати прояву егоїзму стосовно колег та близьких, не будьте дріб’язковими. Ви багато чого встигнете, якщо встанете раніше й нікуди не спізнитеся. У вихідні в спокійній обстановці можна вирішити побутові проблеми.

СКОРПІОН

Не намагайтеся боротися з обставинами, зараз час плисти за течією. Розслабтеся і прийміть всі події такими як є. Ви навряд чи вільні щось змінити зараз. У вихідні вас може охопити творчий порив, що важливо втілити відразу ж.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно зосередити увагу винятково на питаннях, пов’язаних з роботою. Не варто працювати за себе й за інших. Не перестарайтеся. Важливо бути гранично коректним при спілкуванні з начальством і не задатися перед колегами. У вихідні використайте будь-яку можливість, щоб порадіти й відпочити.

КОЗЕРІГ

Важлива розмова з начальством закінчиться позитивними результатами. Будуть удалі поїздки у відрядження, але не варто призначати важливі зустрічі. Не підпускайте до себе зневіру, й уже в жодному разі не жалійте себе. У вихідні буде вдалою поїздка на природу.

ВОДОЛІЙ

Вам важливо усвідомити і прийняти вчинки близьких людей. Навіть якщо ви не в усім з ними згодні. Ваш гарний настрій може бути зіпсований чужими конфліктами, постарайтеся не приймати цю ситуацію близько до серця. У вихідні краще нічого не планувати, а зважитися на несподівану подорож або любовну авантюру.

РИБИ

Досить вдалий період для рішучих дій і реалізації глобальних планів. Настає ваша зоряна година, коли збувається все, що ви просили в долі. Тільки важливо не зазнатися й не задерти носа. Спокійна обстановка вдома у вихідні дні сприятиме реалізації ваших творчих планів.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини