
09:20 1.022017
Халва з насіння льону та кунжуту
Цікаве
3734
Інгредієнти:
– 150 г соняшникового насіння,
– 50 г льону,
– 5 ст. ложок кунжуту,
– 5 ст. ложок меду (можна замінити на фініки),
– кориця.
Спосіб приготування:
Усе насіння перемелюємо в борошно. Мед змішуємо з отриманою сумішшю та корицею й замішуємо густе тісто. Якщо воно недостатньо клейке, вливаємо кілька ложок води. Формуємо халву, посипаємо насінням і залишаємо ненадовго в холодильнику.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Писанка в стилі Енді Воргола»: щорічна акція в Ужгороді
09:44
Медики розповіли подробиці ДТП на Перечинщині
09:22
В Ужгороді – пік цвітіння сакур
09:00
Закарпатські нацгвардійці відзначили Великдень спільною молитвою
08:45
Воскресіння Христове в Ужгородському хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі
08:30
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Можливість отримати професійно-технічну освіту угорською мовою в Україні стала ближчою
15:11
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
Всі новини
Головне
Публікації
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Всі Публікації
Фото
Відео