8948
12:16 30.012017

Закрили шоу «Танцюють всі!»

Цікаве 2459

Проект «Танцюють всі!» після дев’яти сезонів припинив своє існування. Про це заявив генеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський. 30 грудня 2016 року відбувся фінал 9-го сезону шоу і він став заключним в історії каналу.

1

Причини, за якими керівництво телеканалу прийняло таке рішення, не уточнюються. Бородянський подякував команді «Танцюють всі», членів журі та беззмінних провідних Лілію Ребрик та Дмитра Танковича. «За дев’ять років колеги відкрили неймовірну кількість талановитих хореографів і танцівників; зуміли змінити обличчя сучасної української хореографії та закохати в неї українців, створивши танцювальну моду в нашій країні. Разом з проектом виросло нове покоління, для якого танці стали сенсом життя і навіть професією», – зазначив Бородянський.

У зв’язку з цим незмінна ведуча «Танцюють всі!» Лілія Ребрик написала звернення до колег, шанувальникам і глядачам: “Сьогодні дивні емоції вирують в моєму серці… і сумно і в той самий момент світло-світло… “Танцюють всі” – моя любов, моє натхнення і мій цілий світ. Я перегортаю цю сторінку в своєму телевізійному житті. І неможливо уявити собі наступну осінь без “Танців”. Але це означає що буде щось інше). Сьогодні день вдячності…

Дякую моєму каналу СТБ, Владимир Бородянский, Пилютикова Галина, Ruslan Gorodnichiy за те, що 13 років тому повірили в мене і жодного разу не сумнівалися. Це надихало, це додавало сил часом робити неможливе, йти вперед і завжди прагнути більшого! “Прогноз погоди”, “Неймовірні історії кохання”, “Танцюють всі”. Скільки спогадів, скільки різних емоцій… Позаду лишилося 9 неймовірних сезонів проекту “Танцюють всі”, таких начебто різних і таких на одному подиху прожитих. Я вдячна всій нашій прекрасній команді”.

Підготувала Анна Пащук

3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах