44020
13:26 19.092024

Запрошуємо мукачівців відвідати найяскравіші події осені

Цікаве 269

Подаруйте собі й близьким незабутні емоції з концертами від Karabas.com, які відбудуться вже найближчим часом!

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – 10 листопада 2024, 19:00, Палац культури та мистецтв

Відомі українські музиканти вирушають у масштабний тур під назвою «Сильні серця» – тур, де українські серця битимуться в унісон. Учасники гурту не заганяють себе в жорсткі рамки формату чи стилю – тож готуйтеся вивільнити свої емоції разом із БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ! Під час концерту ви побачите та почуєте нову програму, що включає як вже давно знайомі й улюблені треки, так і нові пісні.

Концерт у Мукачеві буде благодійним – так само, як і всі виступи гурту з початку повномасштабного вторгнення. Тому кожен куплений вами квиток – це донат для українських військових та внесок у нашу майбутню Перемогу.

YAKTAK – 30 листопада 2024, 19:00, Палац культури та мистецтв

У свої 19 цей талановитий поп та хіп-хоп виконавець уже встиг стати найпопулярнішим українським артистом на платформі Spotify за підсумками минулого року.

Тепер же YAKTAK вирушає в тур містами Європи та України – і обіцяє шанувальникам, що на них чекають абсолютно нові креативні фішки! Та дещо залишиться незмінним – це щирі проникливі пісні, які знаходять відгук у душі кожного. Тож подаруйте собі та близьким незабутній вечір у теплій атмосфері!

Хочеш бути в курсі всіх подій у твоєму місті? Підписуйся на @karabas.com.mukachevo!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах