43446
10:00 23.092024

Гороскоп (23 – 29 вересня)

Цікаве 103

ОВЕН

Підприємцям не слід поспішати робити все й одразу. Нехай справи йдуть своєю чергою. Не найкращий час навіть для невеликого ризику, взяття кредиту або ж позики в родичів чи друзів. Змінювати роботу варто, тільки якщо надійшла вигідна пропозиція, на яку ви давно чекали.

ТЕЛЕЦЬ

Цей період буде відносно стабільним у плані надходження коштів, проте бажаного фінансового рівня очікувати поки що не доводиться. В особистому житті у вас, як і раніше, не все гладко: ви все ще сумніваєтеся, чи зберігати старі стосунки, чи пуститися у вільне плавання.

БЛИЗНЮКИ

Утома на роботі сильно ослаблює ваш організм, тому не слід нехтувати сном. Попсують нерви конфлікти з ріднею на ґрунті фінансових питань. Усі сили забиратимуть чоловік і діти. Можливо, ваші стосунки переживають складні часи, але це лише згуртує та зміцнить родину.

РАК

У цей період ви будете по-справжньому любимі та бажані, а передчуття позитивних змін допоможе вам вийти із зони комфорту. Зірки радять замислитися над зміною місця роботи чи здобуттям нової професії. Велика ймовірність отримати вигідну пропозицію, яка збільшить ваші прибутки в рази.

ЛЕВ

Слід обережно заповнювати папери, перевіряючи всі пункти. Може виникнути необхідність вирішити майнові суперечки з родичами, змінити місце проживання або дійти компромісу з коханою людиною. Багато пар, імовірно, ухвалять рішення про спільне проживання, але це має бути усвідомлений крок.

ДІВА

Ваш організм зараз досить міцний, і навіть ті, хто має серйозні захворювання, відчують полегшення. Щодо іншого, то доведеться серйозно попрацювати. Багато хто може змінити не лише місце роботи, але й напрям діяльності. Однак доведеться освоювати нові навички й цифрові технології.

ТЕРЕЗИ

Імовірне отримання винагороди за додаткову роботу або повернення старого боргу. Наймані працівники відчують сильне бажання звільнитися, але з цим слід почекати принаймні до жовтня. Самотні Терези матимуть романтичний настрій, швидкоплинне побачення може перерости в серйозні стосунки.

СКОРПІОН

Цей тиждень стане для вас періодом грандіозних змін, досягнень та підготовки до рішучих кроків у будь-якій сфері. Вірте у свої сили та дійте! Але враховуйте те, що зовнішнє енергетичне тло тепер є досить важким. Тому може підвести нервова система, а це загрожує й іншими проблемами.

СТРІЛЕЦЬ

Підвищену увагу можуть вимагати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути свій бюджет, оскільки вкладення в справу виявляться надмірними. Активне спілкування допоможе вам знайти надійних партнерів, закласти фундамент для найвигідніших проєктів.

КОЗЕРІГ

Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище. Не виключено, що біганина по державних інстанціях та конторах занадто виснажить вас у моральному плані. Але й тут є свої плюси: документи буде підписано, а гроші надійдуть на рахунок вчасно.

ВОДОЛІЙ

У фінансовому сенсі тиждень можна назвати нейтральним. Будьте обережні з коштами, не робіть необдуманих витрат, остерігайтеся сумнівних пропозицій. Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю або коханою людиною. Приділіть увагу дітям, і ваші зусилля дадуть чудові результати.

РИБИ

Імовірні серйозні конфлікти з далекими родичами через спадок чи фінансові питання. Сімейні люди можуть спокійно зосередитися на вирішенні побутових питань та вихованні дітей. Закохані пари відчуватимуть напруженість у стосунках, але щира розмова допоможе повернути близькість.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах