43446
10:00 12.082024

Гороскоп (12 – 18 серпня)

Цікаве 931

ОВЕН

Вас потягне на романтику та спілкування з дорогими людьми, але чинити опір цьому точно не потрібно! Обставини цього тижня змусять вас серйозно підійти до побутових та фінансових питань. За належного вивчення всіх ризиків та можливостей період чудово підходить для інвестицій.

ТЕЛЕЦЬ

Варто неквапливо прогулюватися парком, готувати щось легке, але смачне. Якщо давно не спілкувалися з родичами – поточний тиждень найкращий для цього протягом серпня. Адекватне й у чомусь навіть самокритичне сприйняття себе необхідне для поліпшення матеріального добробуту.

БЛИЗНЮКИ

Обставини підштовхують ухвалити серйозні рішення, зайнятися самоосвітою та вивченням нових технологій. Ви можете сміливо прослухати курс, який допоможе у професійній діяльності. Зрештою, вам варто вже вивчити можливості ChatGPT і з’ясувати, чи справді він може виявитися корисним.

РАК

Оточення створює всі умови, щоб зробити вас уїдливішими і прискіпливішими. Навіть найбільш доброзичливих із вас періодично підхльостуватиме випалити в обличчя співрозмовнику все, що про нього думаєте, незважаючи на наслідки. Звинувачення, сльози вам точно не варто демонструвати.

ЛЕВ

Активізуються деструктивні риси характеру, нетерплячість, змушуючи не зважати на думку оточення. Тільки найусвідомленіші  зможуть утриматися на досягнутих позиціях у професійній сфері.  Тому вам варто навіть через силу змушувати себе бути м’якшими та уважнішими до оточення.

ДІВА

Від 5 до 28 серпня ваш управитель – Меркурій – у фазі ретроградного руху. Уникайте фінансових операцій, суперечок із житлових питань, паперової тяганини. Присвятіть тиждень сім’ї чи романтичному партнерові. Консультації з фахівцями та вирішення юридичних питань перенесіть на кінець серпня.

ТЕРЕЗИ

Обставини додадуть вам людинолюбства, внутрішньої гармонії, а також впевненості у собі та підвищення самооцінки. Ви можете стати дуже вимогливими та нетерплячими. Нові знайомі можуть негативно на вас вплинути та підштовхнути вас робити необачні вчинки й говорити необдумані слова.

СКОРПІОН

Це час спілкування та знайомств, вам і оточенню буде легше домовлятися, але з людьми, яких знаєте. Не поспішайте щось висловлювати, купувати квиток чи ставити підпис на важливому документі. Інакше шкодуватимете про свою поспішність, намагаючись виправити становище.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень найкраще провести на самоті або обмеживши коло спілкування до мінімуму. Можливі потрясіння, навіть катаклізми. На вас чекають емоційні гойдалки, неприємності можуть статися в будь-якій сфері. Але у вас загострюється  інтуїція та підвищується реалістичний погляд на життя.

КОЗЕРІГ

Потрібно бути обережними, терплячими та утриматися від пліток. Виявляти бурхливу активність не варто, надмірна увага може нашкодити. Можна «наламати дров».  Краще не заводити знайомств і обмежитися списком справ, які не можна відкласти. Період чудовий для зустрічі зі старими друзями. 

ВОДОЛІЙ

Меланхолійний стан душі спонукатиме як до самопізнання, так і до аналізу поведінки оточення, а також того, що відбувається навколо. Це ідеальний час для відвідування терапевта, рішення зайнятися спортом. Гарний час для повторення пройденого матеріалу та переоформлення документів.

РИБИ

Гарний час для того, щоб ставити перед собою конкретну мету, оскільки енергії у вас більш ніж достатньо, щоб ви могли це реалізувати найближчим часом. Однак  період буде завантаженим і витратним за ресурсами, тому, щоб нічого не проґавити, краще працюватиме в спокійній атмосфері.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Тепло київських візерунків»: презентація драматургічних рефлексій Василя Неволова в Ужгороді
17:39
Поліцейським з Рахівщини, які врятували дитину та будинок від пожежі, вручили відзнаки
17:09
Гвардійці провели відкритий урок мужності для закарпатських школярів
16:52
«Гуманітарні» продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та паливо – найчастіше ввозяться через Закарпатську митницю
16:30
У Великій Доброні за підтримки угорських партнерів відкрили Будинок жалоби
15:45
В Ужгороді відбудеться турнір з петанку
15:42
В Ужгороді привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області
15:16
Двох мешканців Ужгородщини засудили до 7 років тюрми за переправлення військовозобов’язаних до Словаччини
15:10
Двоє гравців закарпатських ФК потрапили до збірної 6-го туру Другої ліги
15:06
У Мукачеві пройшов фінал Global Teacher Prize Ukraine
14:45
Всі новини