35574
10:00 29.072024

Гороскоп (29 липня – 4 серпня)

Цікаве 661

ОВЕН

Що б не відбувалося, внутрішня гармонія не залишить вас до кінця місяця. Тиждень великих перетворень насамперед стосується фінансово-господарської сфери. Керівникам варто зайнятися наведенням ладу всередині колективу. Деякі підлеглі, поширюючи плітки, завдають серйозної шкоди компанії.

ТЕЛЕЦЬ

Фінансові позиції є стабільними, можлива підтримка партнерів, отримання субсидій, кредитів на вигідних умовах. Також можна розраховувати на допомогу близьких людей. Врегулювати важливі робочі моменти буде складно через розбіжності. Підприємці можуть зайнятися зміцненням виробничої бази.

БЛИЗНЮКИ

Можливе перезавантаження в колективі, а також ревізія в організації, важливі наради та перегляд цілей бізнесу. Ті, хто працює за наймом, стануть по-справжньому незамінним елементом у роботі компанії, особливо в період відпусток. Не проґавте цю можливість, щоб закріпитися в колективі. 

РАК

Багато суперечливих ситуацій виникає під час вирішення ділових та виробничих питань. Самотнім людям варто зачекати з новими знайомствами, зараз не найкращий час для нових стосунків. Пари, що вже сформувалися, можуть відчути бажання зміцнити союз, узявши на себе нові зобов’язання.

ЛЕВ

Нині легше досягти популярності. У цей час можна вирішити внутрішні конфлікти, підвищується конкурентоспроможність, а обставини складаються якнайкраще для того, щоб проявити лідерські якості. Якщо ваша діяльність пов’язана із творчістю, то найближчим часом вона принесе фінансову вигоду.

ДІВА

Планетарні аспекти дають життєву енергію, відкривають нові перспективи. Тим не менш, якщо в цей період спочатку робити, потім думати, результат може бути неприємним. Не звалюйте на себе всі справи, дозвольте собі трохи розслабитись. Адже ефективність дій залежить від відпочинку!

ТЕРЕЗИ

Обставини складаються якнайкраще, щоб виправити помилки минулого і створити своє майбутнє таким, як вам хочеться. Недавні неприємності безвісти зникають. Активне спілкування з оточуючими відкриває нові можливості. Не втрачайте нагоди виявити творчі чи артистичні здібності. 

СКОРПІОН

Це період підвищеної конфліктності в сім’ї та особистих стосунках, що може призвести до незворотніх наслідків. Будьте уважні під час спілкування з дітьми – у них можуть залишитися неприємні враження та з’явитися психологічні блоки. Існує великий ризик виявитися заскоченим зненацька.

СТРІЛЕЦЬ

Неправильний розрахунок часу — одна з суттєвих перешкод для успішної діяльності.  Набагато кращі справи у любовній сфері. Будь-який флірт має шанс на успіх! Обставини сприятливі для спілкування з родичами, батьками та дітьми. Це додасть відчуття життєрадісності та задоволення.

КОЗЕРІГ

Особливої значущості набувають суспільні зв’язки та співробітництво. Можливий короткочасний фінансовий успіх, одноразові надходження, невеликий прибуток. Якщо ви плануєте щось почати, зробіть це зараз, чим раніше, тим краще. Справи розвиватимуться повільно, але впевнено та передбачувано. 

ВОДОЛІЙ

Тиждень сприятливий для переговорів,  підписання контракту, а також для виступів та різних візитів до офіційних інстанцій. З’являється можливість досягти результатів у справах, які довго не розвивалися. Обставини вимагають фізичних дій, поїздок і можуть принести шанс, на який ви чекали давно. 

РИБИ

Попри вашу винахідливість у питанні заробітку, остерігайтеся ризику у фінансових питаннях. Спроби привести себе у хорошу форму та заняття спортом будуть успішними. Цей час сприятливий для роботи, пов’язаної з реконструкцією або переробкою, внесенням змін до будь-якого процесу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Благодійники передали вантажівки та мінівени 711 бригаді охорони Державної спеціальної служби транспорту
17:20
ГО «Forever Young» провела безкоштовне медичне обстеження для мешканців с. Гать
17:01
Відбулися дослідження біорізноманіття та обстеження новоприєднаних територій Карпатського біосферного заповідника
16:45
У Перечині вперше відзначатимуть День машинобудівника
16:29
Проєкт для дівчат та жінок з інвалідністю «Надихаючі дівчата» стартує в Ужгороді
16:12
На Рахівщині підозрюваний у побитті співмешканки до смерті перебувати під вартою без застави
16:01
На Виноградівщині для педагогів ІРЦ та психологів провели практикум-семінар
15:38
Закарпатець разом з неповнолітнім пособником намагалися переправити чоловіка через кордон
15:19
Нацгвардійці здали кров для поранених побратимів
14:55
У Мукачеві відзначили 180-річчя від дня народження Мігая Мункачі
14:36
Всі новини