34804
10:00 22.072024

Гороскоп (22 – 28 липня)

Цікаве 592

ОВЕН

Якщо хочете поговорити з керівництвом про покращення умов, не варто займатися цим протягом тижня. Зірки рекомендують стримати свої амбіції, зберігати дистанцію у взаєминах із начальством. Підприємці зможуть підвищити оберти компанії, але доведеться знайти інвесторів, партнерів. 

ТЕЛЕЦЬ

З фінансами все зараз неоднозначно – гроші приходять досить легко, але зберегти їх навряд чи вдасться. Ви блискуче впораєтеся із власними  завданнями у спокійному та тихому місці. А зовнішня метушня, багато людей навколо можуть негативно вплинути на ваше фізичне та психічне здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

У вас йде сприятлива смуга, родичі радо поділяться з вами всім, що мають. Після всіх непорозумінь стосунки у закоханих відновлюються, все видається так, ніби обидві сторони не проти піти назустріч одне одному. Підприємцям доведеться витрачати час, щоб усунути проблеми з документами.

РАК

Подружнє життя далеке від ідеальної картинки, можливі труднощі у взаєминах із дітьми та батьками. І все це через спекотні суперечки, пов’язані з фінансами та об’єктами нерухомості. Грошове питання настільки гостре, що багато хто через це може ухвалити рішення про розлучення. 

ЛЕВ

Це напружений, але дуже продуктивний період, вдасться розібратися із проблемами минулого, визначитися з планами. на майбутнє. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних змін, багато залежатиме від колег та партнерів із бізнесу. Також є чудові шанси виявити свої лідерські якості.

ДІВА

Час активних дій, долання перешкод. Прихильність начальства забезпечена. У службовців з’явиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши на інше місце роботи. Підприємці та керівники мають навести лад у своєму колективі, щоб стабілізувати ситуацію, що виникла в минулому. 

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не будувати далекосяжних планів. Взаємини в сім’ї напрочуд гармонійні. Гроші надходитимуть регулярно, можна розраховувати на підтримку партнерів, прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. Підприємці можуть потрапити до пастки через неможливість виплатити борги.

СКОРПІОН

Ваше здоров’я залишатиметься міцним, але небезпека чатує на тих, хто займається активними видами відпочинку. Обробляйте шкіру від укусів шкідливих комах, будьте обережними на воді. Можуть загостритись ситуації недавнього минулого, які також отримають своє продовження у серпні. 

СТРІЛЕЦЬ

В житті все, як і раніше: принаймні серйозних потрясінь не очікується. Хтось зав’яже швидкий роман, когось охоплять сильні почуття, які можуть перерости в яскраве кохання. Вдасться впорядкувати будинок, дачу, і в цих клопітких заходах візьмуть участь усі члени вашої родини. 

КОЗЕРІГ

У професійній сфері виникнуть проблеми, які вимагатимуть складних рішень. Дійте без поспіху та зайвої метушні. Ситуація в особистому житті більш стійка, ніж на роботі. Але у багатьох подружніх пар виникнуть суперечки щодо облаштування житла чи якихось господарських справ. 

ВОДОЛІЙ

Незважаючи на винахідливість у питанні заробітку, остерігайтеся ризику у фінансових питаннях. У бізнесі зараз період невизначеності та рутинних справ. Пари, що розлучаються, вступлять у конфлікт, буде порушена загальна власність і насамперед нерухомість, але вони зможуть швидко це вирішити. 

РИБИ

З’явиться бажання все кинути, проте це тимчасові труднощі. Виявіть терпіння і ви будете винагороджені новими пропозиціями із солідним прибутком. Намагайтеся закріпити усні домовленості підписанням потрібних паперів. Для творчих людей це чудовий час для зміни роботи, нових проєктів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах