28177
10:00 17.062024

Гороскоп (17 – 23 червня)

Цікаве 457

ОВЕН

Тиждень мине на високому емоційному підйомі. І хоча очікується напружений «біг із перешкодами», до фінішу ви неодмінно прийдете першим! Максимальну увагу до дрібниць варто виявити тим, чия робота пов’язана з грошима.

ТЕЛЕЦЬ

Будьте уважні до дрібниць та всіх документів фінансового характеру, оскільки прикрі помилки можуть спричинити серйозні проблеми. Не всі люди, які з вами поруч, надійні, тож варто переглянути своє ставлення до оточення. Водночас намагайтеся не вплутатись у конфліктні ситуації.

БЛИЗНЮКИ

Фінансові надходження будуть нестабільними. Гарний прибуток очікується в працівників медійної галузі, IT-сфери та логістики. Найбільш вдалими будуть вкладення в довгострокові проєкти у другій половині тижня. У сфері почуттів очікуються серйозні зміни.

РАК

Взаємини закоханих у цей період будуть схожими на американські гірки. Через кілька тижнів пристрасті вщухнуть, тому не надто захоплюйтеся з’ясуванням стосунків. Тим, хто цінує свій союз, гороскоп рекомендує не рубати з плеча. Бажано приділити час своєму здоров’ю.

ЛЕВ

Не відмовляйтеся від паузи, необхідної для того, щоб розвіяти всі сумніви з приводу подальшої долі вашої пари. Неодружені чоловіки та жінки будуть захоплені легкими, приємними знайомствами, які завершаться довгостроковими стосунками. Ваше здоров’я зараз не вразливе.

ДІВА

Попереду динамічний, але не найпростіший тиждень літа. Слухайте лише свій внутрішній голос – у складних ситуаціях він дасть правильні поради. Для професійних справ цей період є нейтральним. Однак будьте уважні, особливо якщо планується угода, новий проєкт або відкриття філії.

ТЕРЕЗИ

Тиждень підходить для поновлення старих ділових зв’язків. Стосунки з новими партнерами будуть складатися не просто, і річ у тім, що йти на компроміс немає бажання саме у вас. Підприємцям доведеться задуматися над реструктуризацією бізнесу, запровадженням цифрових технологій.

СКОРПІОН

Тепер краще зробити невелику заначку. Уникайте нових вкладень. У жінок з’явиться шанс зустріти свою половинку, а чоловіки можуть серйозно закохатися. У сімейних пар бюджет тріщатиме по швах через високі витрати, доведеться також багато сил і часу приділити турботі про дітей.

СТРІЛЕЦЬ

Треба буде ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. Вони пов’язані з роботою та особистим життям, і як завжди, ви будете відповідальні за все! Є шанс відновити стосунки з рідними та близькими, з якими ви посварилися, це стосується й колишніх коханих.

КОЗЕРІГ

З’явиться можливість поліпшити умови праці, перейшовши на інше місце роботи. Наймані співробітники цього тижня зуміють виявити свої здібності й таланти, що дозволить їм отримати підвищення на посаді. Ті, хто давно шукає роботу, імовірно, знайдуть перспективне місце.

ВОДОЛІЙ

Фінансову ситуацію в цей період можна назвати неоднозначною. Загалом коштів на все вистачатиме, якщо ви будете більш прагматичні. Рівень ваших доходів зараз залежить від холодної голови. Найкращим вкладенням буде придбання нерухомості, якщо ви маєте заначку.

РИБИ

Ви, як ніколи, привабливі для протилежної статі. Бажано не прив’язуватися до людей та обставин і не будувати далекосяжних планів – насолоджуйтесь моментом. Підсвідомість може підкидати вам підказки про те, що настав час перезавантажити своє життя, адже щось іде з нього назавжди.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах