39157
10:00 20.052024

Гороскоп (20 – 26 травня)

Цікаве 8586

ОВЕН

Цей тиждень дасть вам можливість зупинитися, визначити свої цілі й виробити план подальших дій. Сприятливий час для конкретних кроків, навчання та планування. Не втрачайте можливостей брати підробіток, подумайте про нову роботу, якщо нинішня не влаштовує вас.

ТЕЛЕЦЬ

У фінансовому сенсі цей тиждень сприятливий, але великих доходів не очікуйте. Гроші, хоч і будуть надходити регулярно, але аж ніяк не перекриють збільшених витрат. Службовці можуть розраховувати на отримання нових повноважень і підвищення зарплати або запрошення на роботу в більшій організації.

БЛИЗНЮКИ

Багато чого крутитиметься навколо побутових питань, облаштування будинку, ремонту. Коханій людині, ймовірно, не вистачатиме вашої уваги, тому капризи та вимогливість партнера можуть негативно позначитися на робочих справах. Тим, хто шукає любовних пригод, усміхнеться удача.

РАК

Взаємини з кимось із близьких родичів можуть ускладнитися. Імовірно, йдеться про давні спірні питання, неврегульовані ситуації минулого. Закоханим парам загрожує втручання третьої особи, тому варто підвищити рівень душевної близькості, а для цього потрібні щирість, довіра та турбота.

ЛЕВ

За підсумками тижня ви залишитеся задоволені досягнутими результатами. В особистому житті все йтиме непогано. Подружні пари будуть обговорювати плани на майбутнє, зокрема пов’язані з покращенням житла чи придбанням нового. Протягом року ці задуми неодмінно втіляться в життя.

ДІВА

Ваш енергетичний потенціал не дуже високий. Про це свідчать емоційна нестабільність, перепади настрою, депресія. Але до кінця тижня вам стане набагато легше. Відбудуться несподівані серйозні зміни і на роботі, і в особистому житті. Однак, як кажуть, усе, що не робиться, – на краще.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень буде для вас дуже незвичайним, майже містичним. Головне зараз – стосунки з партнерами. Уміння слухати, розуміти, а деколи й у чомусь поступатися – запорука вашого успіху. Нині саме час для навчання та підвищення своєї кваліфікації. У професійних справах настає світла смуга.

СКОРПІОН

Щодо фінансів цей час не дуже вдалий. Багатьом доведеться розраховуватися за старими боргами, вкладати гроші у справи, вирішувати проблеми в сім’ї. Імовірні витрати через ламання побутових пристроїв. Наймані працівники можуть зіткнутися з конкуренцією, але зрештою успішно вирішать усі питання.

СТРІЛЕЦЬ

Особисте життя цього тижня буде набагато важливіше за кар’єру. Імовірність доленосної зустрічі дуже висока, і вона має всі шанси перерости в глибоке почуття, навіть у шлюб. У багатьох сім’ях обговорюватимуть плани, пов’язані з придбанням нерухомості для себе або своїх дітей.

КОЗЕРІГ

Пари, які давно перебувають у конфлікті, зможуть знайти точку примирення. Тим, хто не проти посидіти на двох стільцях, зірки дають пораду: будьте обережні й пам’ятайте, що все таємне стає явним. Це чудовий час для динамічних подій і позитивних змін, особливо у сфері фінансів.

ВОДОЛІЙ

Для всіх питань у професійній сфері та в особистому житті цей тиждень надзвичайно вдалий. Підприємці й начальники зможуть завершити важливі заходи, пов’язані з розширенням справи, і подумати про нові можливості, які з’являться ближче до кінця травня. Може йтися, зокрема, про розвиток зв’язків іноземцями.

РИБИ

У фінансовому плані цей період може стати одним із найкращих за всю весну 2024 року. Гроші будуть приходити до вас досить легко. Дохід може збільшитися завдяки участі в ризикованих проєктах, імовірним є також отримання дорогого подарунка чи премії. Випаде шанс вдало вкласти гроші в нерухомість.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
12 протоколів за відсутність договорів на вивезення сміття склали в Мукачеві
17:32
У Закарпатській ОВА відбувається благодійна виставка-продаж полотен
17:11
Мукачево прощатиметься із полеглим Героєм
16:50
Жителя Тячівщини вже вдруге викрили на незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків до країн ЄС
16:32
Мер Мукачева вийде з СІЗО, за нього внесли 30 млн гривень застави
16:10
Перед судом постане посадовець лісового господарства зі Закарпаття, який допустив незаконну рубку дерев на 1,5 млн грн
15:59
II Міжнародний музейний форум відбувся у «Закарпатському музеї народної архітектури та побуту»
15:39
В Ужгороді затримали підозрюваного у розповсюдженні партії наркотовару
15:22
Справа про махінації із землею: голову Мукачівської райради Ланя взяли під варту
14:57
Як не вигорати: тренінг для соціальних працівників провели в Ужгороді
14:18
Всі новини