39309
10:00 12.052024

Гороскоп (13 – 19 травня)

Цікаве 1144

ОВЕН

Цей динамічний і водночас суперечливий тиждень вимагатиме від вас  дисципліни, терпіння та відповідальності. Багато хто отримає шанс вирушити в захопливе відрядження. На вас чекають довгоочікувана нагорода за минулі заслуги та створення міцної бази для майбутніх успіхів.

ТЕЛЕЦЬ

Починання підприємців отримають протекцію від впливових осіб. Не бійтеся шукати підтримки в друзів, вони допоможуть вирішити юридичні проблеми, які, швидше за все, виникнуть у цей період. У спілкуванні з новими партнерами та колегами зорі радять поводитись якомога тактовніше.

БЛИЗНЮКИ

Звертайте увагу на інформацію, яка буде надходити цього тижня, адже вона має принести користь у робочій сфері. Підвищуйте свою кваліфікацію: читайте спеціальну літературу або ж запишіться на курси. Будь-яке починання, закладене цього місяця, уже наступного року принесе вам дохід.

РАК

Знайдете здоровий баланс між роботою та сім’єю. Гармонію в парі можна закріпити спільною поїздкою. Самотнім бажано вийти із зони комфорту. Незабаром коло ваших знайомих значно розшириться, і серед них можна буде знайти того, хто стане вам справжньою опорою та підтримкою на довгі роки.

ЛЕВ

На вас чекає гарний період, коли можна відкласти роботу і забути про клопоти. Проте слід ретельно планувати всі витрати, щоб не опинитися на мілині. Успіх у коханні гарантований, особливо тим, хто давно самотній. Головна умова – бути в центрі подій та зайняти активну соціальну позицію.

ДІВА

У професійному плані цей тиждень принесе вам безліч пропозицій, однак не всі вони будуть перспективними у фінансовому плані. Підприємцям, швидше за все, доведеться звернутися до фахівців і згаяти час, щоб вирішити проблеми з документами. Можливе також несподіване відрядження.

ТЕРЕЗИ

Протягом цього тижня потрібно ухвалити низку важливих рішень, які визначать ваше майбутнє. У професійній сфері на вас чекає безліч приємних нововведень, але багато що залежатиме від колег і партнерів по бізнесу. Усі зміни передбачають стабільне зростання та рух до вашої мети.

СКОРПІОН

Імовірно, з’явиться можливість поліпшити умови професійної діяльності, перейшовши на інше місце роботи. Наймані працівники зуміють виявити свої здібності й таланти, що дозволить або зміцнити нинішнє становище,  або отримати підвищення на посаді. Утім варто побоюватися заздрісних колег.

СТРІЛЕЦЬ

Фінансову ситуацію протягом цього тижня можна назвати неоднозначною. Загалом коштів на все вистачатиме, якщо ви будете прагматичнішими. Рівень ваших доходів зараз залежить від холодної голови. Якщо маєте заощадження, найкращим вкладенням стане придбання нерухомості.

КОЗЕРІГ

Відбудуться важливі події, пов’язані з роботою та особистим життям, і як завжди, ви будете відповідальні за все! У сім’ї щира розмова допоможе зрозуміти одне одного або остаточно розставити крапки над «і». Колишні кохані зможуть відродити стосунки після розлучення.

ВОДОЛІЙ

Протягом тижня триватимуть заплановані раніше заходи побутового плану, такі як облаштування житла, придбання предметів, що прикрашають помешкання. Взаємини в сім’ях будуть більш спокійними: якісь подружжя просто втомилися від сварок, інші – вирішили віддати перевагу байдужості.

РИБИ

Фінансова сфера покращиться, чекайте на несподівані надходження з різних джерел. Може здаватися, що минулі досягнення руйнуються на очах, а стосунки з людьми приносять лише розчарування, але навіть якщо це так, то всі зміни будуть на краще. Жінки мають шанс познайомитися з гідним партнером.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах