36235
10:00 26.022024

Гороскоп (26 лютого – 3 березня)

Цікаве 739

ОВЕН

Тиждень вiдпочинку й розслаблення. Цей час пов’язаний iз засвоєнням космiчної енергiї, любов’ю та прощенням. Близькi люди, імовірно, нададуть вам допомогу, тож ви ще раз матимете змогу переконатися в їхнiй вiрностi та вiдданостi. У кiнцi цього тижня можете вiдчути неспокiй.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцi в цей період можуть вiдчути незначне розчарування в особистому життi, необхiднiсть в отриманні порад від друзiв. Будьте обережними, адже існує небезпека потрапити в тенета до шарлатана або прожектера. Можливо, Тельцi перебiльшуватимуть свої проблеми.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприятливий для духовних роздумiв та самоосвiти. Але водночас він обiцяє труднощi в особистих i сiмейних стосунках. Доля посилає вам черговi випробування на стiйкiсть. Зiрки передрiкають невдачу в усiх починаннях. Напружений тиждень, який перевiрить ваше самовладання.

РАК

Для цього тижня характерні гармонiя, оптимiзм та ентузiазм. Гарний настрiй i вмiння вислухати спiврозмовника сприятимуть чарiвностi Ракiв та привертатимуть до них увагу. Особливо вдалими будуть романтичнi стосунки. Раки можуть вiдчути оновлення і майже дитячу радiсть. 

ЛЕВ

Тиждень вимагатиме вiд вас пунктуального виконання як службових, так i сiмейних обов’язкiв. Бажано діяти рiшуче, але обачно. Успiх неодмiнно прийде, якщо ви будете налаштовані мирно. Новi справи можуть виявитися вам не до снаги. Це час очищення i вiдмови вiд усього непотрiбного.

ДIВА

Попереду період пробудження внутрiшнiх сил. Зовнiшня серйознiсть i неприступнiсть Дiв може зашкодити гармонiї в сiм’ї. На вас чекають як позитивні, так i негативні тенденцiї. Через збiльшення витрат матерiальне становище не покращиться, незважаючи на зростання вашої дiловитості.

ТЕРЕЗИ

Швидше за все, саме цього тижня вас наздоженуть нерозв’язанi проблеми чи вiдкладенi справи, для виконання яких буде потрiбний значний час або фiнансовi витрати. Навiть у стабiльних парах вiрогiднi суперечки через неможливiсть повноцiнного спiлкування.

СКОРПIОН

У вас попереду тиждень пошуку сенсу життя й вiдкриття для себе вiчних iстин. Можливо, це принесе певну користь, змусить визнати скоєнi помилки. Час боротьби, вiдстоювання своїх iнтересiв i поглядiв. Імовiрно, ваші дiї та думки будуть суперечити загальноприйнятим нормам.

СТРIЛЕЦЬ

Вам допомагатимуть вищі сили, посилиться ваша аура та активiзуються всi позитивні якості. Цей час сприятливий для укладення довгострокових фiнансових договорiв та ухвалення важливих рiшень. Імовірні значне полiпшення матерiального становища, отримання несподiваної допомоги.

КОЗЕРIГ

Цей тиждень може принести Козерогам розлад мiж розумом i серцем. Домашнi справи вимагатимуть дуже пильної уваги та чималих фінансових витрат. Але не варто займатися ними цього тижня. Можливими будуть зiткнення з хамським ставленням та агресiєю або пограбування.

ВОДОЛIЙ

Зірки попереджають, що попереду у вас тиждень конфлiктiв i непорозумiнь. Водолiїв можуть звинувачувати в iдеалiзмi, називати романтиками. Не багато хто розумiє їхню потайливу та невловиму натуру. Водолiї повиннi бути готовими до серйозної розмови з начальством.

РИБИ

Імовiрно, цього тижня ви зможете вiдновити втраченi зв’язки, якi змiнять характер вашої роботи й наповнять її новим змiстом. Водночас основною проблемою може стати кризова фiнансова ситуацiя. Багатьом Рибам доведеться виплачувати старi борги й робити новi.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах