41020
10:00 18.022024

Гороскоп (19 – 25 лютого)

Цікаве 1004

ОВЕН

Цього тижня вiдбудеться рiзкий поворот подiй, який примусить вас рухатися в новому напрямку. З вiвторка треба буде наново зорiєнтуватися в тому, чим ви зайнятi, i переглянути свої плани та обов’язки. У середу й четвер сформуються перспективи вашої дiяльностi на найближчий мiсяць.

ТЕЛЕЦЬ

Будете комфортно почуватися на самотi, займаючись звичною дiяльнiстю. Новi iдеї та пропозицiї можуть спочатку викликати протест, але не поспiшайте вiдповiдати вiдмовою, залишіть час подумати. Вихiднi повернуть вiдчуття контролю над обставинами i розумiння вигоди вiд змiн, що вiдбулися.

БЛИЗНЮКИ

Рiзноманiтнiсть вражень цього тижня вам гарантована. У вiвторок може вiдбутися щось неординарне на роботi або доведеться зiткнутися з непередбаченими перешкодами в справах. Тож, швидше за все, у цей період вам доведеться адаптуватися до нових правил гри.

РАК

Несподiванi новини прийдуть здалеку, особливо з питань, якi вже обговорювалися, але були вiдкладенi. На вас чекають цiкавi, незвичайнi знайомства. На найближчi кiлька тижнiв не варто планувати нiяких нововведень. Можливі вiдтермінування в надходженнi коштiв на ваш рахунок.

ЛЕВ

Це один з тих перiодiв, коли в життi починає вiдбуватися багато дивних, майже мiстичних подiй. Змiнюється ритм дiяльностi. Тепер бiльше часу бажано проводити наодинцi, а в роботу вносити творчі аспекти та фантазiю. Доведеться виправляти старi помилки, але головне – не наробити нових.

ДIВА

Важливі для вас стосунки можуть дати трiщину. Водночас у ваше життя, імовірно, повернеться людина, з якою ви давно розлучилися. У четвер можуть вiдчуватися втома, бажання знизити навантаження на роботi й бiльше уваги придiляти своїм особистим стосункам, сiм’ї та коханiй людинi.

ТЕРЕЗИ

Хороший перiод для ведення кореспонденцiї та переговорiв, дискусій, організації конференцiй, укладання й пiдписання важливих документiв та контрактiв. На вас очікує прибуток у деяких сферах бiзнесу. Можливi вдалi короткi дiловi поїздки, отримання приємних новин.

СКОРПIОН

Творчий пiдхiд допоможе вам знайти вихiд зi скрутної ситуацiї, яка може виникнути із середини тижня. Любов стає однiєю з прiоритетних тем. Може повернутися старе почуття або ж у стосунках, що вже склалися, намiтиться новий настрiй. Але цілком можливi також сварки та розриви зв’язкiв.

СТРIЛЕЦЬ

Це вдалий час для генерального прибирання, невеликого ремонту, наведення ладу. Найближчим часом вам не обов’язково виявляти дiлову активнiсть – багато питань вирiшаться без вашої участi. Головне – пiдтримувати довiрливі стосунки з партнерами.

КОЗЕРIГ

У сiмейних стосунках цього тижня зникнуть напруженiсть, недовіра та нерозумiння одне одного й вiдкриється нова основа для спiльних iнтересiв. Ваші взаємини з друзями та дiловими партнерами в цей перiод теж будуть поглиблені та змiцнені.

ВОДОЛIЙ

Можливi несподiванi пропозицiї. Але прийняти можна лише тi, що вже обговорювалися ранiше. Будьте обережними в подорожах, пильнуйте за матерiальними цiнностями. Дружнi стосунки легко можуть перейти в близькi. Знижується самоконтроль, рiшення приймаються пiд впливом iмпульсу.

РИБИ

Цей тиждень дає вам шанс перевернути своє життя, змiнити напрям дiяльностi або переглянути стосунки з партнерами. Це сприятливий час, щоб обговорити плани з колегами. Можуть виникнути труднощi в сiм’ї та на роботi. Стежте за тим, чи правильно розумiють вас ті, хто поряд.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини