36375
10:00 12.022024

ГОРОСКОП (12 – 18 лютого)

Цікаве 32586

ОВЕН

Чудовий настрій, хороше самопочуття та впевненість у своїх силах можуть стати для вас фоном цього тижня. У понеділок, імовірно, підведе зв’язок і призначена зустріч відкладеться на невизначений період. У середу не кидайтеся в крайнощі, хапаючись за багато справ одночасно.

ТЕЛЕЦЬ

Настав сприятливий момент для змін. Однак бажано не поспішати і не квапити події. Крім того, не приймайте всі труднощі близько до серця. Проблеми треба вирішувати, а не переживати з їхнього приводу. Якщо ж ви не в змозі змінити обставини, то необхідно терміново міняти ставлення до них.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня ви можете стати популярною особистістю, постійно будете знаходитися в центрі подій. З вами кожен захоче поспілкуватися. Швидше за все, будете мати багато цікавих ділових пропозицій. Відкриваються нові перспективи і можливості як у роботі, так і в особистому житті.

РАК

Вам будуть потрібні витримка й самовладання, щоб досягти своєї мети. Для успіху необхідні ретельна підготовка та перевірка відповідної інформації. Не відкидайте допомогу друзів, але не розраховуйте тільки на них. Відмовляйтеся від дій, якщо виявите найменші ознаки авантюризму.

ЛЕВ

Відкиньте суєту й дослухайтеся до своєї інтуїції: вам важливо відчути, що події, які відбуваються з вами, розвиваються в потрібному напрямку. Життя принесе масу сюрпризів, але не тільки приємних. У середу можете вдало використати свої зв’язки, зробивши для себе серйозний професійний вибір.

ДІВА

Цього тижня вам, можливо, доведеться навіть ховатися від шквалу раптових пропозицій. У вівторок багато часу треба присвятити роботі, аби встигнути реалізувати намічені плани. У середу колеги можуть захотіти випробувати ваші нерви на міцність: постарайтеся не помічати невдалих жартів і дрібних чіплянь.

ТЕРЕЗИ

Зможете домогтися багато чого, якщо не полінуєтесь поворушити мізками. У вас буде сприятлива можливість змінити на краще своє життя і кар’єру. Можливі несподівані знайомства. Будьте пильні, ви маєте залишатися на виду. Не довіряйте чуткам, інакше самі ж зруйнуєте стосунки з близькою людиною.

СКОРПІОН

Промайнув тиждень, сповнений відчуття свят і безтурботного відпочинку. Пора скинути з себе лінь і знову кинутися до нових цілей та звершень. Починайте просто з понеділка. На вас чекають нові проєкти, завдання, плани. І все це обіцяє прибуток та удачу. Зокрема і в особистому житті.

СТРІЛЕЦЬ

Понеділок вельми вдалий день для поїздок і відряджень. Вам необхідна уважність, навіть прискіпливість. «Довіряй, але перевіряй!» – ось один із девізів цього тижня. Ви можете піднятися на вищу сходинку в кар’єрі й заробити набагато більше, ніж раніше.

КОЗЕРІГ

Щоб успішно просуватися вперед, треба забути про сумніви і комплекси. У середині тижня можлива ділова подорож. Навіть найекстравагантніші ідеї знайдуть позитивний відгук і зможуть принести несподівані результати. Не квапте події і не поспішайте втілювати задумане в життя, не продумавши дрібниць.

ВОДОЛІЙ

Буде корисно підбити певний підсумок і згадати про те, що і хто для вас є значущим. Критичність і принциповість зовсім не ті якості, які повинні використовуватись у нинішніх обставинах. Учіться не лише слухати, а й чути, не піддавайтеся миттєвому імпульсивному пориву, інакше будете шкодувати про допущені промахи.

РИБИ

Доведеться робити те, що потрібно, а не те, що хочеться. Треба шукати компроміс. Друзі засиплють вас порадами діаметрально протилежного змісту. Дотримуватися їх, звісно, не варто, але вислухати можна – раптом прослизне здорова думка. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах