35738
10:00 28.012024

ГОРОСКОП (29 січня – 4 лютого)

Цікаве 8014

ОВЕН

Справи протягом тижня будуть розвиватися досить вдало. Ви зможете пишатися собою і всім тим, що вдалося зробити за кілька попередніх місяців. Скільки б випробувань не випало на вашу долю зараз і в найближчому майбутньому, ви завжди «попереду всієї планети»!

ТЕЛЕЦЬ

Є можливість укладання великих угод, якщо ви працюєте в цьому напрямі. Молодим людям варто зайнятися навчанням, а службовці відчують підтримку на робочому місці. Усе змінюється, і однозначно на вашу користь. Нарешті ви можете говорити з керівництвом так, як вважаєте за потрібне.

БЛИЗНЮКИ

З’явиться хороша можливість спробувати щастя на новому місці. Ітиметься про збільшення оплати, а також премії та інші приємні бонуси. Фінансова ситуація досить оптимістична: працювати будете менше, а грошей вистачить на все, що потрібно для комфортного життя. 

РАК

Зірки обіцяють представникам вашого знака активний, вдалий, яскравий період, одним словом – незабутній тиждень. До того ж це стосується як роботи, так і особистого життя. Невелика подорож до іншого міста допоможе зміцнити стосунки та подивитися на ситуацію з іншого боку.

ЛЕВ

Припиніть думати, що в усіх така ж кипуча енергія та рішучість, як у вас. Ваш партнер, може, і має слабший вигляд, але в нього є інші переваги. Врахуйте це і не тисніть на нього. Така ситуація однаково актуальна як для подружжя, так і закоханих.

ДІВА

Імовірно, величезна зайнятість у бізнесі, успіхи в роботі стануть бар’єром для повноцінного спілкування з найдорожчою людиною. Підприємці зможуть без перешкод зареєструвати компанію чи невелике підприємство. А ось найманим працівникам доведеться ухвалити нелегке рішення про зміну роботи.

ТЕРЕЗИ

Цей період найбільше підходить для кар’єрних досягнень, а не романтичних пригод. Більшості представників знака на особисте життя не вистачатиме часу. Водночас дехто з вас зустріне цікаву персону саме на роботі. Якщо це станеться, роман матиме серйозне продовження.

СКОРПІОН

У любовній сфері та сімейному житті відбуваються важливі події. Самотні люди можуть розраховувати на знайомство з цікавою особистістю в поїздці, але й тут сполучним фактором можуть стати робота, відрядження, презентації, спільні проєкти. Взаємини з родичами стають дедалі більш значущими.

СТРІЛЕЦЬ

Начальникам усіх рангів рекомендується уважно поставитися до підлеглих та процесів, що відбуваються в колективі. Службовці повинні виявляти ретельність у роботі, виключаючи ймовірність непорозумінь, прорахунків та інших проблем. Піднесення у справах реальне і в найманого працівника, його авторитет зростає.

КОЗЕРІГ

Зірки зараз бережуть вас особливо ретельно, тому використовуйте цей шанс, аби ще більше зміцнити  своє становище на роботі. Ви немов скеля – жодні бурі не здатні похитнути вашу стійкість. І в цьому секрет вашого успіху! Самотні люди можуть розраховувати на доленосну зустріч.

ВОДОЛІЙ

Будете максимально зібрані, сконцентровані на своїй меті, впевнені у собі. Крім індивідуальних заробітків, можна розраховувати на прибуток від успішних операцій з нерухомістю, короткострокових угод, разових проєктів, підтримки родичів. На основні потреби вистачатиме. 

РИБИ

У цей період вам доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб переконати партнерів та опонентів у правильності обраного шляху. Доводити свою правоту треба не лише словом, а й ділом, але ви блискуче впораєтеся з труднощами й затвердите в бізнесі свої правила гри.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах