35157
08:00 22.012024

Гороскоп (22 – 28 січня)

Цікаве 1646

ОВЕН

Цей тиждень сприятливий для пошуку роботи i працевлаштування. Стосунки в колективi будуть нерiвними, але якщо вiдокремлювати емоцiї вiд дiйсно важливого, то особисто для вас ситуація може істотно змінитися на краще. Стреси знiмайте за допомогою пiдвищення фiзичної активності, особливо в першій половині тижня.

ТЕЛЕЦЬ

Прийшов час плани втiлювати в реальнiсть. Пiдвищується чуття вигоди, тож ви зможете зробити правильнi внески та придбання. Оптимальними днями для цього будуть четвер i п’ятниця. Із середи по п’ятницю знайдiть час для косметичних процедур, сходiть у перукарню, купіть нову косметику.

БЛИЗНЮКИ

Будьте уважними в понедiлок i вiвторок, особливо в подорожах. Краще не планувати на цi днi важливих справ, ремонтних робiт i поберегти свої домашнi та робочi комп’ютери. На середу й четвер можна призначати особистi та дiловi зустрiчi, вести активне листування.

РАК

Обстановка сприятиме активному вияву власної позицiї, але це може супроводжуватися стресами i пiдвищеною стомлюванiстю. В органiзмi найуразливiшою є печінка, тому краще обмежити споживання жирiв i вуглеводiв. Основнi справи плануйте на другу половину тижня. Поїздки та розваги будуть особливо вдалими в недiлю.

ЛЕВ

У понедiлок та вiвторок зведiть до мiнiмуму витрати i не поспiшайте ухвалювати рiшення, де є ризик матерiальних втрат. Із середи активно спiлкуйтеся з тими, хто може допомогти вам у вирiшеннi професiйних питань. Новi знайомства будуть приємними й корисними. Легкий флiрт – це те, що вам зараз необхiдно.

ДIВА

Подiї в понедiлок та вiвторок зададуть ритм i сенс усьому, що вiдбуватиметься в наступнi тижнi. Не поспiшайте виявляти активнiсть, але не вiдмовляйтеся вiд пропозицiй – залишіть можливiсть кiлька днiв подумати. Цiлком iмовiрно, що вам захочеться змiнити житло або на вас чекають iншi важливi змiни в будинку. 

ТЕРЕЗИ

Тиждень сприяє активному спiлкуванню, поїздкам, вирiшенню питань у рiзних iнстанцiях. Стосунки з братами й сестрами та iншими родичами теж можуть вийти на перший план. Намагайтеся дiйти компромiсу, якщо вiдчуваєте, що пристрастi розпалюються. Не поспiшайте нiчого мiняти в першу половину тижня.

СКОРПIОН

Можливо, вам доведеться ухвалити важливе рiшення в понедiлок або вiвторок через обставини, що швидко розвиваються. Не плануйте на цi днi багато рiзноманiтних справ, краще зосередьтеся на найбільш важливому. Зустрiч, розмова, отриманий лист можуть iстотно змiнити щось в особистих стосунках.

СТРIЛЕЦЬ

Якщо змiни назрiли, не гальмуйте природний хiд подiй. Усе зараз вiдбувається швидко, однак легко пропустити можливiсть вийти на новий рiвень, одержати кращу роботу чи зайнятися прибутковою справою. У всiх переговорах або душевних розмовах намагайтеся чути партнера, не висловлюйте категоричних думок.

КОЗЕРIГ

Вашi справи поступово полiпшуються, i можна знизити навантаження, бiльше часу придiляти особистим питанням. Хоча б один день оберіть для виїзду на природу, щоб позбутися тягаря справ. Iнформацiя, одержана в п’ятницю, може повернути вас до колишніх планiв. Але остаточне рiшення приймайте не ранiше недiлi.

ВОДОЛIЙ

Можливi проблеми, пов’язанi з електронiкою або iншими засобами зв’язку. У спiлкуваннi теж може вiдчуватися напруга. Вам краще зосередитися на iнтелектуальнiй дiяльностi й менше комунікувати та дискутувати в першiй половинi тижня. У четвер i п’ятницю можна робити покупки для себе та сiм’ї.

РИБИ

У вас майже не залишається часу на особисте життя. Проте на роботi вiдбувається багато змiн, i вам не варто вiдмовлятися вiд додаткового навантаження, якщо воно добре оплачується або обiцяє пiдвищення на посадi. Будьте уважними в понедiлок i вiвторок, якщо плануєте важливi зустрiчi чи поїздки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини