41020
10:00 23.102023

Гороскоп (23 – 29 жовтня)

Цікаве 1695

ОВЕН

Коштів зараз не так багато, але ви знайдете вихід; якщо треба буде, заощадите. Раптом може прийти усвідомлення, що ви не любите свою роботу і живете не за своєю природою, а отже, не реалізовуєте своє призначення. Є небезпека й несподіваних звільнень, звісток про скорочення посади.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень для вас не дуже ефективний, м’яко кажучи. Цей час краще провести спокійно і, якщо вдасться, якнайдалі від офісу. Зараз найкраща інвестиція своєї енергії – це сім’я та здоров’я. Можуть загостритися хронічні недуги, особливо в людей похилого віку, тому запишіться на медичне обстеження.

БЛИЗНЮКИ

У цей період уважно контролюйте свої висловлювання та поведінку, інакше можете втратити те, що для вас дороге. Зв’язки з іноземними колегами допоможуть навчитися нових професійних методів у роботі. Якщо виникне необхідність, підготуйте резюме і розішліть його до різних компаній.

РАК

Прагнення змін супроводжуватиме вас не лише цього тижня, але й протягом кількох наступних. Усе даватиметься через силу, немов «крізь терни до зірок». Цей період вимагає максимальної концентрації уваги та сил. Грошових надходжень можна очікувати від іноземних інвесторів і закордонних проєктів.

ЛЕВ

Ви звикли працювати й вирішувати всі проблеми самостійно, проте зараз час об’єднуватися з іншими людьми. Попросіть поради в старших, допомога друзів стане гарною підмогою в бізнесі. Обговорюючи питання співпраці, чітко з’ясовуйте всі умови й зобов’язання, підписуйте договори.

ДІВА

Ваші магнетизм і сила впливу значно зростають. Прекрасна можливість долучитися до будь-якого співтовариства за інтересами, групи однодумців, у якій вас вважатимуть душею компанії та справжнім лідером. У жодному разі не використовуйте це на шкоду тим, хто оточує вас!

ТЕРЕЗИ

Попереду тривожний тиждень. Сонячне затемнення у вашому знаку кардинально змінює життя. Можливі непорозуміння та сварки на ґрунті ревнощів і побутових проблем. Час, проведений на самоті, допоможе згладити гострі кути. Зірки радять завершити старі стосунки, які довго не розвиваються.

СКОРПІОН

На вас чекає непростий тиждень, як і представників більшості знаків зодіаку. Захочеться або доведеться змінювати себе, способи свого самовираження, рівень активності, власний імідж. Обставини можуть вимагати стати більш жорстким та егоїстичним, не звертати увагу на думку інших людей.

СТРІЛЕЦЬ

Приходить усвідомлення, що насправді чорне – це біле, а біле – це чорне. Ви невпинно рухаєтеся вперед, і такий стан справ є найкращим для вас. Дорога до вершини складна, але виручить ваша винахідливість. Спілкування в професійній сфері допоможе знайти партнерів, закласти фундамент на майбутнє.

КОЗЕРІГ

У розподілі коштів варто покладатися на інтуїцію. У кінці тижня зможете відпочити від клопотів або ж попрацювати над власним проєктом. У спілкуванні з новими партнерами та колегами поводьтеся тактовніше. Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище.

ВОДОЛІЙ

Можливо, біганина по інстанціях виснажить вас морально, але в кінці жовтня ви зможете спочити на лаврах, тому все не дарма. У любовній сфері пануватиме невизначеність, а киплячі пристрасті не даватимуть нудьгувати. Вам захочеться мати більше свободи, що не сподобається вашому партнеру.

РИБИ

Якщо хочете знайти прибутковіше місце, варто придивитися до пропозицій у сфері послуг. Молоді спеціалісти отримають допомогу старших колег. Бізнесмени зможуть зайнятися питаннями розширення справи. Закохані пари відчуватимуть напруженість у стосунках через брак довіри й ревнощі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах