35157
10:00 16.102023

Гороскоп (16 – 22 жовтня)

Цікаве 1787

ОВЕН

Тиждень сприятливий для поїздок, вiдряджень, подорожей, особливо для громадських дiячiв, юристiв і медикiв. Прекрасний час для любовi та романтичних пригод, а також творчих пошуків. Цей перiод вельми вдалий для наведення ладу в будинку, ремонту, впорядкування квартири або переїзду.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня будете почуватися просто чудово. Усе складеться так, як вам хочеться: сiм’я в зборi, дiти радують, близькi щиро хочуть допомогти. Дуже вдалий час, щоб пiдвищити свiй авторитет в очах коханої людини та всiєї вашої сiм’ї. Вихiднi проведiть удома, але навіть не думайте нудьгувати!

БЛИЗНЮКИ

Попереду час, сприятливий для початку будь-якої важливої справи, використання iнформацiї. Можливо, у вас виникнуть ностальгiчнi настрої. Водночас починається перiод активної боротьби зі шкiдливими звичками, слабкостями, подолання своєї тваринної природи.

РАК

Сприятливий тиждень для вдалого завершення справ, укладення шлюбiв, зачаття. Вiруючi люди вiдчуватимуть пiдтримку вищих сил, що додасть їм упевненостi в завтрашньому днi й допоможе впоратися з усiма справами. Незвичайне сприйняття свiту пiдсилить оптимiстичний настрiй.

ЛЕВ

Тиждень пов’язаний iз засвоєнням космiчної енергiї, вiдпочинком, досягненням душевної рiвноваги. Посилюються аура, життєвий потенцiал, сексуальнiсть. Сприятливими будуть спiлкування з друзями, зустрiчi зі знайомими, творчi пошуки, iнтимнi стосунки. Ці події можуть надовго залишитися в пам’ятi.

ДIВА

Можливi дрiбнi непорозумiння, тому треба спланувати свій розпорядок наперед. Якщо на початку тижня ви впораєтеся з усiма задуманими справами, то на вихiдних зможете по-справжньому вiдпочити. Розiбратися з домашнiми клопотами допоможуть дiти, якi в цей перiод будуть особливо слухняними.

ТЕРЕЗИ

У вашому життi намiчається перехiд на iнший рiвень розвитку, до нових справ i планiв. Подорожi подарують вам радiсть оновлення. Цей тиждень принесе стриманiсть, тверезу оцiнку дiйсностi, пiзнання «добра» i «зла». Ви, ймовірно, відкинете непотрiбні зв’язки та контакти. Налагодяться стосунки мiж партнерами.

СКОРПIОН

Швидше за все, вам доведеться зiткнутися з дрiбними домашнiми проблемами та необхідністю вирiшувати фiнансові питання. У цей період з’явиться можливiсть правильно оцiнити всi переваги та недолiки вашого нинішнього становища i визначити мету свого подальшого життя та дiяльностi.

СТРIЛЕЦЬ

Цей період може виявитися дещо важким. Початок тижня характеризується зростанням агресивностi й суперечностей, зiткненнями з натовпом, суспiльними конфлiктами. Але ближче до вихiдних усе налагодиться. Головне – тримайте себе в руках i не дозволяйте нiкому зiпсувати вам настрiй.

КОЗЕРIГ

Раптовi та непередбачуванi витрати позначаться на вашому сiмейному бюджетi. Але не варто через це турбуватися: усе незабаром налагодиться, i ви забудете про всi цi проблеми. Близькi будуть радi прийти вам на допомогу, головне – не забудьте подякувати їм за це.

ВОДОЛIЙ

Це тиждень очищення, прозрiння та отримання сокровенних знань, здiйснення найзаповiтнiшої мрiї. Успiх може знову опинитися поряд з Водолiями, якщо вони не відлякають його дуже активними дiями. Імовірним буде полiпшення душевного стану та фiзичного здоров’я.

РИБИ

Тиждень подарує вам довгоочiкуваний спокiй i задоволення життям. Здаватиметься, що весь свiт змiнився на краще. Це дуже сприятливий час для налагодження стосунків, зачаття й пошукiв нового кохання. На вас чекають новi цiкавi знайомства, розваги i неймовiрнi подiї.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах