27843
10:00 18.092023

Гороскоп (18 – 24 вересня)

Цікаве 1596

ОВЕН

Імовірно, ви багато на що замахнетесь. Однак зірки наполегливо рекомендують спуститися з небес на землю і взятися за практичні справи. Ви весь час зайняті глобальними ідеями, планами та проєктами. Теоретично це прекрасно, але в реальному житті приносить чимало проблем.

ТЕЛЕЦЬ

В особистому житті у вас зараз усе спокійно, ви кохані та оточені теплотою. Самотні люди отримають шанс обрати гідного партнера з багатьох шанувальників. Але існує ризик, що нові романтичні зв’язки розчарують, адже складатимуться вони не так, як хотілося б.

БЛИЗНЯТА

Цього тижня підприємцям доведеться звернутися до друзів, щоб вирішити проблеми з державними службами. Для просування кар’єрними сходами треба буде записатися на курси з підвищення рівня кваліфікації. У цей час може сильно постраждати матеріальний добробут.

РАК

Для багатьох настав час розірвати взаємини, які приносять лише страждання. Займіть вичікувальну позицію, подивіться, як буде поводитися ваша друга половина. Молоді люди, котрі давно зустрічаються, наважаться на спільне проживання. Обережно заводьте нові знайомства.

ЛЕВ

Жодних серйозних змін у житті поки що не передбачається, але у вас буде передчуття приємних подій. Креативним людям відкриються нові можливості у сфері інформаційних технологій. Зірки радять звернути увагу на колегу, з яким/ою вас пов’язують дружні стосунки.

ДІВА

Потрібно витратити час, щоб усунути проблеми з документами. Безробітні нарешті знайдуть справу своєї мрії. Зірки наполегливо рекомендують подбати про своє здоров’я. Для хорошого самопочуття зараз важливо зміцнювати імунітет та уникати переохолодження.

ТЕРЕЗИ

Підприємцям треба буде задуматися над реструктуризацією свого бізнесу, запровадженням цифрових технологій. Залучайте до нових проєктів молодих та креативних фахівців. Ваші доходи безпосередньо залежатимуть від докладених зусиль та прагнення до співпраці.

СКОРПІОН

Після активного та метушливого літа маятник хитнеться в протилежний бік. Ви стаєте розважливими й повільними, але зрештою така стратегія виявиться правильною – проколів і помилок буде менше. Цього тижня через нерозуміння та конкуренцію на вас чекають складнощі в колективі.

СТРІЛЕЦЬ

Прагнення до професійних висот не відповідатиме кількості ваших сил, тому зменшіть темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що оминатиме вас, але ваше становище на службі є стійким і дозволяє мати стабільний заробіток. Підприємці в цей період зможуть розпочати успішний проєкт.

КОЗЕРІГ

У сімейних та любовних парах відбуватимуться настільки яскраві події, що цілковито захоплять їх. Бурхливі сцени зі з’ясуванням стосунків анітрохи не послаблять почуттів. У молодих пар з’явиться шанс покращити своє житлове становище, вдало переїхати в більш простору квартиру.

ВОДОЛІЙ

Ваш організм досить міцний, але існує ризик шлунково-кишкових захворювань, отруєнь, харчової алергії. А стосовно іншого, то все досить передбачувано і стабільно. Розумне мислення візьме гору над почуттями та емоціями, що дозволить систематизувати поточні процеси та вибудувати логічні конструкції.

РИБИ

Ви вперто прагнете досягти своєї мети, але не все йде так швидко, як хотілося б. Заплановані проєкти розвиваються, але цього тижня вам доведеться постійно вносити корективи у свої плани. Попри невеликий застій, зараз найкращий час, щоб змінити щось у професійній діяльності.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах