36412
12:57 14.082023

Гороскоп (14 – 20 серпня)

Цікаве 2078

ОВЕН

У професійному плані тиждень принесе безліч пропозицій, але не всі будуть перспективними з фінансового боку. Знайти своє покликання та просунутися у кар’єрі допоможуть старі зв’язки, протекція впливових людей. Підприємцям доведеться згаяти час, щоб вирішити проблеми з документами.

ТЕЛЕЦЬ

Ви можете втратити мотивацію йти вперед. Зірки рекомендують дотримуватися приказки: «Роби, що можеш!». Ті, хто давно шукає роботу, зможе знайти перспективне місце з хорошим доходом. Хоча воно може здатися спочатку не зовсім прийнятним, але пізніше ви переконаєтесь, що це найкращий варіант.

БЛИЗНЯТА

Сміливо залучайте та об’єднуйте людей: ваша комунікабельність та лідерські якості допоможуть «заразити» ентузіазмом оточення. Наймані співробітники зуміють виявити здібності та таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення на  службі. Успіх у коханні гарантований, особливо тим, хто давно самотній.

РАК

Може статися доленосне знайомство десь у спокійній атмосфері: на пляжі, в дружньому колі, на концерті. Зайнятим людям необхідно більше часу проводити зі шлюбним партнером. Якщо є тріщини у ваших стосунках, які не дають спокою, вони можуть призвести до розриву, треба  вчасно не виправити ситуацію.

ЛЕВ

На вас чекають нові цікаві проєкти, навчання, підвищення кваліфікації, прибуткові підробітки. Активне спілкування сприятиме вашому просуванню кар’єрою. Саме час завести нові вигідні контакти, які у перспективі будуть корисними надалі. Не бійтеся рекламувати свої вміння та навички серед знайомих, в інтернеті.

ДІВА

Для вас настає період серйозних змін. На молодих фахівців чекає захопливе відрядження. Переговори з партнерами з різних причин затягнуться, можливо, доведеться обговорювати фінансові умови майбутньої співпраці, часом це нелегко. Заерніть увагу на дітей, ваші зусилля дадуть чудові результати.

ТЕРЕЗИ

Доведеться розриватися між домівкою та роботою. Ті, хто зараз закоханий, будуть надто емоційними та квапливими. Напади ревнощів та образ можуть зіпсувати романтичний настрій, тому наберіться терпіння і не поспішайте з висновками. У дружних сім’ях з’являться плани, пов’язані із нерухомістю.

СКОРПІОН

Перед вами відкриваються широкі перспективи на кар’єрній ниві. Беріть масштабні проєкти, просіть підвищення, не побоюючись відмови. Ви отримаєте вигідну ділову пропозицію, яку варто прийняти. Коштів зараз не так багато, як вам хотілося б, проте раціональне мислення допоможе грамотно розподілити фінанси. 

СТРІЛЕЦЬ

Сімейні пари вирішуватимуть рутинні завдання на кшталт турботи про дітей, це можуть бути покупки, спільне господарство. Можливі конфлікти з колегами, будьте уважними з недоброзичливцями, які заздрять вам. У колективі відчуватиметься ворожість до вашого успіху, тож довіряйте лише перевіреним людям.

КОЗОРІГ

Краще уникати великих витрат і не вкладати гроші в «сирі» проєкти, не укладати угоди із сумнівними партнерами. Для успіху зараз важливо чітко планувати та діяти, ретельно обмірковуючи кожен крок. Підробіток чи хобі принесуть хороший фінансовий прибуток. У сімейних стосунках буде напруга.

ВОДОЛІЙ

Наявні взаємини вимагають максимум уваги та особистих трансформацій. Можливі непорозуміння та сварки на ґрунті ревнощів та побутових проблем. Високі  кар’єрні амбіції можуть серйозно зашкодити близькості та розумінню. Час, проведений наодинці, допоможе згладити гострі кути.

РИБИ

У особистому житті настає час змін. І насамперед вони торкнуться побуту. Про себе нагадають колишні партнери, проте не варто піддаватися спокусі повернутися до колишніх взаємин. Проблеми підстерігають із далекими та близькими родичами, в основному – це фінансові питання. Стежте за своїми витратами.  

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах