10:00 30.072023

Гороскоп (31 липня – 6 серпня)

Цікаве 2470

ОВЕН

Тиждень підходить для наведення ладу у всіх життєвих сферах. Зараз не час відпочивати – відкладіть відпустку до наступного місяця, щоби заробити якнайбільше. Гарний час також для того, щоб очистити свій простір, позбутися всього непотрібного та несуттєвого.

ТЕЛЕЦЬ

Життя трохи сповільнюється, але у вас будуть сили для того, щоб напружено працювати і розпочати реалізацію задумів, які так довго відкладали. Дійте не кваплячись, але впевнено, дбайливо витрачаючи свої ресурси – як особисті, так і матеріальні.

БЛИЗНЯТА

Самотні люди можуть розраховувати на нові почуття, а наявні взаємини отримують ковток свіжого повітря. Сімейним парам доведеться розриватися між домом та роботою. Ті, хто зараз закоханий, стають занадто емоційними, але намагайтеся не поспішати з рішеннями.

РАК

Сімейним людям не доведеться страждати від нудьги: побутові клопоти та турботи про дітей поглинуть настільки, що ви забудете про будь-яку романтику. Зате вдасться завершити ремонт, придбати нові предмети інтер’єру, завести домашнього вихованця та відвідати далеких родичів.

ЛЕВ

Успіх окрилює – вам кортить перейти до реалізації нових проєктів, проте цю витівку поки доведеться відкласти, тому що накопичилося безліч невирішених проблем. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності, що дозволить отримати надбавку до заробітної плати.

ДІВА

Якщо будні цього тижня минуть без конфліктів, то зможете задати сприятливий тон і наступного тижня. І навпаки. Ви проникливі, приховати щось від вас непросто, але краще уникати прямих розмов, принаймні від понеділка до п’ятниці. Є шанс подолати життєву кризу.

ТЕРЕЗИ

Гарячий тиждень, можете потрапити в ситуацію, яку можна назвати «між двома вогнями». Ситуація з фінансами досить напружена через зростання бажань, які насправді перебільшені. Тиждень важко назвати щасливим часом. Можливі підступи конкурентів, інтриги таємних ворогів.

СКОРПІОН

Період має яскраво виражену професійну спрямованість, любовна сфера відійде на другий план. Перебувайте у стані вибору, особливо між відпочинком та роботою. Водночас з’являється шанс вирушити в захопливу поїздку з партнером або знайти цікаву людину в цій самій подорожі.

СТРІЛЕЦЬ

Можливі проблеми, спричинені помилками колег. Якщо відчуєте, що зростати більше нікуди, сміливо пишіть заяву на звільнення або вирушайте на курси підвищення кваліфікації. Розгляньте варіанти переїзду до іншого міста чи країни, повернення до тих місць, де колись почувалися добре.

КОЗЕРІГ

Енергія вируватиме ключем. Вам час діяти, на кону – успішна реалізація давньої мрії. Можлива вдала поїздка до іншого міста, зміцнення зв’язків із іноземними колегами. Бізнесмени можуть розраховувати на підтримку впливових осіб або давніх друзів, інвестиційні вливання від багатих партнерів.

ВОДОЛІЙ

Випадає нагода повернутися до старих проєктів, часто звертатися до документів, які оформляли в минулому. Представники знака, які працюють за наймом у великих корпораціях, зможуть поміняти роботу з кращими умовами праці. Уникайте великих витрат і не вкладайте гроші у нові проєкти.

РИБИ

Відмовтеся від дорогих покупок, відкладіть трохи про всяк випадок. Але варто бувати серед людей, відвідувати різноманітні заходи та вечірки. Ваша сила – у вашій чарівності, що вплине на всіх, кого зустрінете і з ким захочете встановити міцний зв’язок або відновити давні стосунки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини