41078
10:00 22.052023

Гороскоп (22 – 28 травня)

Цікаве 1871

ОВЕН

Ви не любите лінощів і віддаєте перевагу активному способу життя. Але не потрібно відчувати провину, якщо цього тижня вам не вдасться виконати свої звичні обов’язки. Просто виділіть час для відпочинку. Чиясь неуважність, необдуманість або забудькуватість призведе до зміни планів.

ТЕЛЕЦЬ

Запасіться енергією та ентузіазмом, вирушаючи найближчими днями в новому напрямку. Треба усвідомити, що ви надзвичайно чутливі й саме це змушує вас брати все надто близько до серця, особливо чиюсь критику. Додаткові обов’язки можуть негативно вплинути на ваше здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

У дружніх або робочих стосунках буде відчуватися певна напруга. Починаючи важливий проєкт, спробуйте сконцентруватися на деталях та радіти маленьким досягненням. Уникайте людей, здатних заразити вас негативними думками.

РАК

Аби відчути гармонію з партнером, слід знайти спільні точки дотику. Наприклад, подумати про хобі, цікаві для обох. Доведеться також обговорити деякі актуальні питання. Приймаючи важливе рішення, обдумуйте наслідки кожного кроку і не намагайтеся квапити події.

ЛЕВ

Неважливо, скільки часу пішло на планування, у найближчі дні події можуть розгортатися не так, як очікувалося. Ідеться про юридичні й фінансові операції, ділові зустрічі та переговори. Зміни на роботі призведуть до необхідності переглянути сімейні або соціальні зобов’язання.

ДІВА

Нещодавні розбіжності будуть вирішені, і прийняття спільного зобов’язання стане ще одним кроком до стабілізації особистих стосунків. Ви зрозумієте, що вам просто потрібно сповільнити темп і відмовитися від подальших дій. Перегляньте плани, щоб визначити, які завдання є першочерговими.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви не впевнені, що можете комусь довіряти, не приймайте цього тижня жодних пропозицій. Справи вимагатимуть більше зусиль, ніж зазвичай. Ви були надто захоплені важливим проєктом, але справа дійшла до професійного вигорання. Тож подумайте про подорож чи відпустку.

СКОРПІОН

Самоаналіз допоможе вам розставити пріоритети. Цього тижня ви не захочете відмовлятися від можливості взяти участь у якомусь проєкті. Будете відчувати втому та роздратованість. Керівник або старший колега дасть вам корисну підказку.

СТРІЛЕЦЬ

Ви втомилися, тож вам дуже хочеться сповільнити темп життя й добре відпочити. Однак невдовзі минулі наполегливі зусилля почнуть приносити очікувані винагороди. Дозвольте собі розслабитись і набратися сил перед важливим проєктом. Варто також приділяти більше уваги близьким людям.

КОЗЕРІГ

Вам потрібно перестати намагатися догодити всім і кожному. Астрологи пророкують, що цей тиждень буде сповнений романтики. З’явиться спокуса відмовитися від усіх попередніх зустрічей і робочих домовленостей, щоб провести час із партнером.

ВОДОЛІЙ

Невдовзі вам доведеться ухвалити важливе рішення. Негаразди в родині можуть бути результатом того, що ви надто багато часу приділяєте роботі та ігноруєте потреби ближніх. Чудовий період для вирішення фінансових питань. Вдалими будуть і великі придбання.

РИБИ

Ви надто довго ігнорувати проблеми зі здоров’ям. Досить нехтувати найважливішим. Астрологи радять записатися на прийом до лікаря та здати необхідні аналізи. Ви не повинні почуватися зобов’язаними й далі виконувати робочі завдання, які вам не подобаються.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах