39309
10:00 3.042023

Гороскоп (3 – 9 квітня)

Цікаве 24250

ОВЕН

Цей тиждень дає вам шанс перевернути своє життя, змiнити напрям дiяльностi або переглянути стосунки з партнерами. Ви будете налаштованi рiшуче, але головне – не допускайте емоцiйних перевантажень. Відбудеться тiльки те, що назрiло i повинно вiдбутися. У понедiлок i вiвторок формуються тенденцiї на мiсяць уперед.

ТЕЛЕЦЬ

У ваших фiнансових перспективах можуть окреслитися новi тенденцiї. Витрати поки краще звести до мiнiмуму i зосередитися на питаннях заробiтку. Можливi несподiванi пропозицiї. Але прийняти можна тiльки тi з них, що вже вiдбувалися ранiше, i з якихось причин спiвпраця не склалася.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень готує вам чимало сюрпризiв. Любов стає однiєю з прiоритетних тем. Приготуйтеся зробити несподiванi вiдкриття, почути вiдвертi висловлювання чи отримати пропозицiї. Головне – залишити позаду нерiшучiсть та спробувати вийти на новий рiвень. Iнакше шанс буде втрачено.

РАК

Ваш ентузiазм у кар’єрних питаннях дещо стихне, i бiльше часу ви зможете придiлити домiвцi й близьким. Це вдалий час для генеральних прибирань, невеликих ремонтiв, наведення ладу. Турботи, роздiленi з членами сім’ї, допоможуть пережити стресовi ситуацiї, пов’язані з основною роботою.

ЛЕВ

У неодружених Левiв з’явиться потяг до нових розваг i захоплень. Може повернутися старе почуття або у стосунках, що вже склалися, з’явиться новий настрiй. Але не виключенi й сварки, розриви зв’язкiв. Не варто утримувати ситуацiю, зiрки зараз не залишають вибору – вiдбувається те, що назрiло.

ДІВА

Витонченiсть у вираженні ваших iнтересiв допоможе у дiловому спiлкуваннi. Хороший перiод для переговорiв, обговорення, конференцiй, для складання i пiдписання важливих документiв i контрактiв. Можливi вдалi короткi дiловi поїздки, прибуток у деяких сферах бiзнесу, отримання приємних вiстей.

ТЕРЕЗИ

Якiсь iз важливих для вас стосунків дадуть трiщину. Можливi конфлiкти з найнесподiванiших приводiв, розкриття таємниць, розставання. Ймовірні поїздки, вiдрядження, активiзацiя переговорiв iз зарубiжними партнерами.  Так само у ваше життя може повернутися людина, з якою ви розсталися, але тема виявилася невичерпаною.

СКОРПІОН

Тепер бiльше часу бажано проводити наодинцi, а в роботу вносити бiльше творчих аспектiв. У понедiлок i вiвторок не варто поспiшати з нововведеннями. За цей тиждень вiдбудеться багато нового, що примусить вiдкоректувати плани i, можливо, повернутися до ранiше вiдкладених справ i проєктiв.

СТРІЛЕЦЬ

Особливо з питань, якi вже обговорювалися ранiше, але з яких-небудь причин були вiдкладенi. Із вiвторка можна братися до нових справ або займатися питаннями освiти. Окрiм нових знань, вас чекають цiкавi, незвичайнi знайомства, якi в майбутньому виявляться корисними.

КОЗЕРІГ

Рiзноманiтнiсть вражень на цьому тижнi вам гарантована. У вiвторок може вiдбутися щось неординарне на роботi або доведеться зiткнутися з непередбаченими перешкодами в справах. Далеко не все тепер залежить вiд вашого бажання. Доведеться стримати витрати i якийсь час терпляче справлятися з тягарем обов’язкiв.

ВОДОЛІЙ

Ви комфортно вiдчуватимете себе на самотi, займаючись звичною дiяльнiстю. Але навряд чи вдасться на цьому тижнi зберегти стабiльнiсть у справах i внутрiшню рiвновагу. Новi iдеї й пропозицiї можуть спочатку викликати протест, але не поспiшайте вiдразу вiдповiдати вiдмовою.

РИБИ

Цього тижня вiдбудеться рiзкий поворот подiй, немов щось зупинить вас у стрiмкому русi та примусить рухатися в новому напрямi. З вiвторка потрiбно переглянути свої плани й обов’язки. Непередбачуванiсть всього того, що вiдбувається, вимагає швидкої реакцiї й конструктивного пiдходу з вашого боку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах